![]() |
hocam öncelikle elinize ve emeğinize sağlık..
Yanlız hatam varsa düzeltin lütfen; ben mi göremedim yoksa planlarda düzen alıştırmaları konularına değinilmemiş mi? Bildiğiniz gibi düzen alıştırmaları beden eğitimi dersinin olmazsa olmazı.geçenlerde bir yerde düzen alıştırmalarının kaldırıldığı ile ilgili bi yazı görmüştüm.Ne kadar doğru? |
hocam elinize saglık..
|
hocam ,yıllık planların yanında günlükleride olsa ne güzel olur.ayrıca planlarınız gerçekten güzel.bence tek eksik günlük planlar
|
Öncelikle 3 yıla yakın planlarınızı kullanıyorum teşekkür ederim. ancak dersi işlerken belli bir süreden sonra çocukların ilgileri dağılıyor ve çabuk sıkılıyorlar bunu da kontrol altına almak için her branşa ait farklı eğitsel ve eğlenceli oyunlara ihtiyaç duyulmaktadır. Benim bulunduğum yerde de salon olmadığı için kışın eğitsel oyunlar kitabından faydalanarak sınıfta oyunlar oynatıyorum ama öğrencilerin çabuk sıkılmayacağı daha farklı ve yeni oyunlara ihtiyaç olmaktadır.
|
Bir de okullara beden eğitimi dersine ait kılavuz kitabı gelmektedir. içeriğine baktığımız zaman yaratıcı güzel oyunlara yer verilmiş fakat her okulda kitaptaki araç ve gereçler bulunmamaktadır. o yüzden bu kılavuz kitaba göre ders işlemekte sıkıntı olduğu için sizin planların daha uygun ve işe yarar olduğunu gördüm. müfettişler bazı okullarda kılavuz kitabına uygun ders işnemesi gerektiğini vurgulamışlar. Genel olarak her sene genel kılavuz planlarına göre hareket etmemiz gerekiyor mu? gerekiyorsa tekrar bu yıllık plana uygun döküman çıkartmalı mıyız? Bilgilendirirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.
|
Alıntı:
|
kerem hocam yiboda görev yapıyorum,spor salonu var ve badminton,futbol,basketbol,voleybol,hentbol,atleti zm yapabilme imkanı ve malzemesi var bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.iyi çalışmalar
|
Alıntı:
öncelikle çok teşekkür ederim çalışmalarınız çok güzel bende bu fikre katılıyorummm maaleseff çoğu salonsuzz bu durum göz önüne alınarak yapılırsa seviniriz .kolayy gelsin |
katılıyorum hocam o zaman daha iyi olur...
Alıntı:
|
arkadaşlar günlükler yapılıyor
bir kaç güne kadar yayınlayacağım. takip ediniz. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:23. |