![]() |
Haklısın hocam mail gurubunda bu konuyu tartışıp görüşüp konuşmak lazım. BESYO-DER ve BEDER bu mitingi üstlendiler. Detaylar geldikçe siteden yayınlanacaktır Hocam.
|
MAKBULE GÜMRÜKÇÜ ÜMİTKÖY ANADOLU LİSESİ ANKARA DERSİME SAHİP ÇIKIYORUM.GÜVEN PARKTAYIM |
Ankara mitingde son durum .ExternalClass .ecxhmmessage P {padding:0px;} .ExternalClass body.ecxhmmessage {font-size:10pt;font-family:Verdana;} Sevgili arkadaşlar. Ankara buluşması için zaman daralırken çalışmalar netleşti. Taşlar yerine oturdu. Bu hafta sonu grupta yer alan arkadaşlar arasında kendiliğinden bir telefon ve mail ilişkisi kuruldu. SONUÇ; 1-ANKARA GÜVEN PARK İÇİN İZİN ALINDI. 2-SES DÜZENİ SAĞLANDI Bu işte çaba harcayan Adana grubundan arkadaşlara, özellikle Belgin İnal Işık arkadaşımıza çok teşekkür ediyoruz. . Basın bildirisi; Bu konuda sorumluluğu Gaziantep grubu üslenmişti. Bazı arkadaşlar katkı sağlamak istiyorlar bu konuda... Onlarla Adana grubu iletişime geçti. İzmir ve Sinop metin hazırlıklarında… Bu gün 11.30 Adana’da ortak platformun bir basın açıklaması oluyor. Bu metinde kaynaklık yapabilir.. Artık işi sağlama almalı Ankara’ya bir gün önce bir grup gitmeli burada metin ve atılacak sloganlar belirlenmelidir. ÇAĞRIII: 16 eKİM sAAT 10.00 DA Ankara öğretmen evinde 1-Adanadan Özgür Kaplan 2- Sinoptan Levent Gül 3- Gazi Antep’ten Erkan Çolak 4- İzmir'den( beder den bir arkadaş) 5-Mersin’den ( Öneri bekliyoruz) 6-Adıyaman’dan( beder den bir arkadaş) 7- Ankara’dan Erdağ Karakuş 8-İstanbul’dan (Beder den bir arkadaş) 9-Bursa’dan (Öneri bekliyoruz) 10-Samsun’dan uygun görülürse ben katılmak istiyorum. 11- Doğudan bir arkadaş(öneri bekliyoruz) Önemli Nottur, Bu öneriler açıktır. Yeni arkadaşlar önerilebilir. İsteyen söz konusu tarihte orada olabilir. Kararlara katılabilir. Açıktır… Yukarıda ismi olanlardan katılamayacaklar lütfen bildirsin. Bederlerden isim önerisini ve telefonlarını acil bekliyoruz. |
Ben'de Ankara Güven Parkta Olacağım!...
Turgay KESTEK/ aksaray |
Bir otobüs geliyoruz...İzmir-Buca ilçesi beden eğitimi öğretmenleri..http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley1.gif
|
hocam ben de ordu ilinden gideceğim ve kimse olmaması mümkün değil o gün sayımızbinlerle ifade edilecek inşallah
|
SEÇİM GÜLEÇ K.MARAŞ BİZDE 5 ARKADAŞ GELİYORUZ |
AVRUPANIN HERŞEYİNİ ÖRNEK ALIYORUZ BİR BEDEN EĞİTİMİ DERS SAATLERİNİ Mİ ÖRNEK ALAMIYORUZ.
|
Dersimize sahip çıkıyoruz,Bursa'dan 35 kişi Güven Parktayız. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:47. |