![]() |
slm arkadaslar bende cumhuriyet besyo mezunuyum ordu ünyede görev yapiyorum ilhan ben cemal nasilsin murat kaya sen ordunun neresinde görev yapiyorsun beni tanirsin heralde ben seni taniyorum bir üst siniftaydin diger arkadaslaride büyük ihtimalle tanirim
|
cankızcım meraba canım ben şule.napıyosun?ta avustralyalardan buldun bizi demek.ne var ne yok?avustralyada hayat nasıl?çalışıyo musun?kendine çok iyi bak sık sık görüşelim olur mu?öptüm.
|
şule ve cankız sizi burda görmek şaşırttı beni bi o kadar da sevindirdi. ben özlem bu arada, hani gülefer ile beraber gezen:) geçen dönemde zübeydeyle karşılaştımçok mutlu oldum. artık sık sık fırsat buldukça ziyaret ederim bu siteyi.. görüşmek dileğiyle ... diğer cübesyo lu arkadaşlarada selamlar
|
bende 2000 mezunu ayşegül biz eskiyiz kimseyi tanımıyorum bu yüzden ama tüm arkadaşlara slmlar
|
ben bulurum sekercim.burasi iyidir ben egitimime devam ediyorum.cok zamanimi aldi ama umarim sonu guzel olcak.senlede karsilasmak cok sevindirdi beni.tabiki hep goruselim.kimbilir kimler var burda.facebook diye bir site var.orda eski sinif arkadaslarimin cogunu buldum.sende uye ol.uzun bir sureden sonra konusmak gorusmek okadar guzelki.ve en onemlisi ben bukadar uzagim sizden[img]smileys/smiley19.gif[/img]
|
waw ozlem naailsinnn??cok guzel tesaduf neler yapiyosun?sende facebook a uye ol olurmu?
|
merhaba özlemcim nasılsın?ne güzel uzun zaman sonra böyle karşılaşmak.napıyosun?nerde görev yapıyosun?bak bi de güleferle gezen özlemim diye yazmış!sanki unuttuk mu canım ya aşkolsun.bundan sonra sık sık görüşelim olur mu?
|
selam ben adem kuzucu güründeyim bende hepinize selamlar
|
hatırlamayacağınızı hiç düşünmedim ama sizden başka arkadaşların hatırlamaları için yazmıştım. ben şimdi tekirdağ çorlu'dayım. evlendim buraya göç ettim daha öncede güründeydim şule ve cankız bilirler. ayrıca facebook a üyeyim, seni en kısa zamanda bulacağım emin ol cankız. şule tabiki de görüşelim bende çok isterim. |
merhaba cankız ve özlem bende sizdenim tülay tanıdınızmı
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:45. |