![]() |
Alıntı:
|
SLM BİNALİ HOCAM BENDE SAMSUNLUYUM TRABZONDA GÖREV YAPIYORUM ..
|
Sezgin CEYLAN 2003 Gazi Osman Paşa üniversitesi Besyo mezunuyum 4 yıldır İstanbul'da öğretmenlik yapıyorum.Tokat 1977 doğumluyum
|
merhaba arkadaşlar ben rubil aslan k.maraş kızık i.ö.okulunda çalışıyorum .hatay dörtyolluyum selçuk üniversitesi 2006 mezunuyum.
|
Alıntı:
|
Ad Soyad: Nuri YAĞAN Memleket: Kayseri Görev Yeri: Yeniçubuk Lisesi Gemerek/SİVAS Üniversite: Pamukkale Ünv.2001 Mezunuyum Herkese meslek hayatında başarılar dilerim. |
Sevgili atlethasan DOST'um ....
Öncelikle sitemize hoşgeldin.Hoşgeldin ama Samsun/Terme'ye boş gelmemişsin.Bedeneğitimi öğretmeni olduğun okul Konya'da yapılan Türkiye birinciliğinde Takım halin de 5. olmuş senin adına sevindim.Haydi bakalım artık sitemize gel ve tüm arkadaşlara kendini tanıt.Başarının devamını dilerim.... |
mrb yasemin koç boluluyum 3yıldır ilk görev yerim olan düzcede çalışıyorum :)
|
herkese selamlar ayrıca site yönetiminede tebrikler çok güzel bir forum sitesiolmuş bizde gerek şahşi gerek se kurumsal olarak elimizden gelen hertürlü desteğe açığız Saygılarımla Salih Demirer |
ADIM LEVENT GÜMÜŞ.100 YIL ÜNV. 1998 BEDEN EĞİTİMİ MEZUNUYUM.ADANA- KOZANLIYIM.10 YILDIR OSMANİYE -KADİRLİ M.AKİF ERSOY İ.Ö.O. GÖREV YAPIYORUM.HANİ ANLATIRLAR YA HEP KOZAN-KADİRLİ YILAN HİKAYESİNİ ASLI YOK ARKADAŞLAR İNANMAYIN EN CANLI ÖRNEĞİ BENİM 10 YILDIR BURDAYIMhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley17.gif[img]smileys/smiley17.gif[/img][img]smileys/smiley17.gif[/img][img]smileys/smiley17.gif[/img]HA BU ARADA YILLARIMI VERDİĞİM KOZAN SPORUN 3.LİGE TERFİ MAÇI VAR YARIN ANKARADA ONLARADA BAŞARILAR.HERKESE SELAMLAR.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:33. |