![]() |
sağolsun israfilcim. yok ben sivasa tayin istemedim. sen istedinmi? görüşmek üzere...
|
ne zaman isteyeceksin şule ya da sivası düşünüyo musun? zorunlu hizmet süren dolmuştur değil mi?
|
yok şule istemedim.seneye inşallah karadeniz taraflarını düşünüyorum...
|
vallasivası düşünmüyorum. daha zorunlu hizmetimi tamamlamadım özlemcim. hem de eş durumu tayini isteyecem sanırım o yüzden sivas biraz zor...
|
Selam arkadaşlar yokmu 2000 mezunu bir Ayşegül hocam var burda o da bizi tanımadı neyse arkaşlar herkese selam
|
hocam vallahi çıkaramadım biz eskidik bayağı son sınıfta hamileydim ve ikinci dönem genelde teorik dersler vardı okulla etkileşim minimum düzeydeydiondan olsa gerek
|
7780 biraz daha ipucu verebilirsen çıkarabilirim belki
|
ben aslen orduluyum
|
arkadaşlar nerelere kayboldunuz yine...
|
slm arkadaşlar bende 2000 mezunuyum.2tane sınıf arkadaşımı buldum burada birden içim burkuldu çok güzel günlerdi... |
2000 mezunu arkadaşlarım nerdesiniz sizden de haber almak güzel oluyor ama isminizi de yazın lütfen ve şu an neler yaptığınızı da kısaca yazarsanız sizi görmüş kadar oluruz
|
olıveeye hoşgeldiniz aramıza. isminizi yazarsanız belki tanışıyoruzdur. görüşmek üzere...
|
ben bahar arkadaşlar walla bizim dönem wefasız çıktı ama güzel hatıralarla anıyorum...
|
demek sensin 2000 mezunu arkadaşım baharcım sende vefa var da sanki kayboldun nerelerdesin ayol arayıp sormuyorsun ben bi kaç kez aradım ama sen cevap dönmedin olsun yinede güzel günler paylaştık canım yaaa
|
ayşegülcüm seni çok aradım telefonum çalınmıştı numaraları kaybettim evden çok aradım ama ulaşamadım bence sitem etmek yerine anlamak lazım değilmi ben senin hakkını ödeyemem ekmek yedik su içtik sende az çok bilirsin beni namkörlük benim kanımda yok.gönüller bir olsun be güzelim.arkadaşım berki öp:)
|
ay sitem değil cnm özlem olduğundan dedim .Neler paylaştık seninle ARKADAŞIM ne güzel günlerdi geri gelmez artık, berk te ellerinden öper ablası.Şu an neler yapıyorsun?Cevap dön .
|
Ayrıca ne hakkı cnm yaa helal olsun benden yana...OLİVEEYE
|
sağlık sne resimlerimiz var orunlarımla uğraştım epeyce bilmiyorum haberin warmı ağır bir ameliyat geçirdim sürekli kontrollere gittim çok şükür şimdi iyiyim sorun yok siwastayım ewime taşındım hayata dewam...olsun kolaymı 4yıl neler paylaştık neler yapmışız ya:) karavanaya karıştırdığımız musili unuttun mu:)
|
mesajdaki kelime bozukluğu benden değil pc den:))
|
arkadaşlar mrb, ben yokken bayaa arkadaş dahil olmuş aramıza, ne güzelde olmuş. hoşgeldiniz.... |
bahar abla hoşgaeldin. sen beni belki tanımazsın ama sen hentbolcu bahar ablasın sanırım. siz 4. sınıftayken ben 1. sınıftaydım. belki hatırlamazsın sorun değil. nasılsın ? neler yapıyorsun ? çok önemli bir ameliyat geçirdiğini yazmışsın, çok geçmiş olsun. kendine dikkat et. görüşürüz...
|
evet ben hentbolcu olan bahar:))aslında çok iyi hakeme kafa atıp burun kıran bahar:)hoşbulduk arkadaşlar şulecim güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ederim |
ccnm sen ne ameliyatı geçirdin hayır olsun!müsil kattık ve dört gözle kim wc ye gidecek diye bakınmamız neydi peki ve ben o kampta berk i bekliyormuşum ne ilginç değil mi türk müziği korosu tiplemeleri nasıldı ama...dido napıyor, önder kimdi hatırlayamadım.
|
troit bezlerim alındı ameliyattan önce 1 ay kansersin dedi dr mahfolduk acil ameliyata aldılar akciğerlerie inmiş nodüller kaleden döndüm yani.allaha çok şükür şimdi iyiyim.önder konyalıydı hatta handanla takılmaya çalışıyodu resim görsen hatırlarsın didemi facebook ta gördüm gogleden tüm arkadaşların adını yazıp buldum:)sen koroyu diyosun ya benim elyaf yastıktan popom nasıldı:)
|
evet bahar ablacım biliyorum ben seni hatta bizim üniversitede yapılan şampiyonada çenen çıkmıştı çok iyi hatırlıyorum. ayrıca rahatsızlığın için tekrar çok geçmiş olsun, kendine çok iyi bak bahar abla...
|
ewet şulecim benim başıma gelmeyen kalmadı:)çok teşekkür ederim güzel dileklerin için..
|
7780 hocam seni tanıyacak hiç bi belirti yok ki açıkca isim soyisim yok seni tanıyamam normal değil mi
|
canım yaa haberim olmadı hiç, tekrar çok geçmiş olsun.elyaf popoda çok ilginçti doğrusu.Önder i hatırlar gibi oldum ben simaları hep unutmuşumya caniko
|
ayşegülcüm saolasın valla ucuz atlattım.warya arkadaşların hepsinin resimleri war bende ondan unutmadım.canım hatırlamaman normal nerdeyse üniwersite çağında oğlun war:)şaka bir yana simalar unutulsada güzel günler unutulmuyo
|
yanlış hatırlıyorsun oğlanı evlendirdik bile ama alakaya maydonoz sen de benle doğursaydın seninkide o kadar olurdu bence doğur çünkü çocukların arkadaşları seni çocuğun babaannesi veya anneannesi zannetmesinler dimi ama şaka şaka...
|
çok sewindim oğlanı ewlendirdiğine:)ben zamanın epey geçtiğini wurgulamak için bu o örneği wermiştim ama sen biraz alınganlık yaptın galiba.kusura bakma canım.şunuda sölemeden geçemicem rahatsızlığımdan dolayı anne olma şansım milyonda bir yoksa bende çocuğumun arkadaşlarının bana babanne veya annane demesini istemem!:(
|
Ay cnm asıl alınganlığı sen yaptın ama.Ben zaman için söyledim hani yani hatırlayamama sebebini neden Berk e bağladığını anlayamadım. Aynı süreyi sende yaşadın unutmadın diye senin hafızanı övmek için söyledim sen tutup nerelere geldin ve arkasından şaka diye de belirttim üstelik .Yani yanlış anlamana üzüldüm.Diğer dediğin olaya da inan çok üzüldüm afedersin Bahar...
|
msn aracılığı ile görüşsek daha iyi olur tatlım |
yok ben alınmadım canım biyerede çekmedim canım ya hatırlamaman normal hani koccaman delikanlı ewladın war nerdeyse o üniwersite okucak yani aradan çok zaman geçti anlamında yazmıştım galiba iletişim sorunu oldu.
|
evet tatlım haklısın bunun adı iletişim sorunu bu arada msn i ekledim öptüm canım benim
|
merhaba arkadaşlar nasılsınız. yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. bizleri gerçekten çok sevindirdiniz. eğitim öğretimi tamamladık çok şükür kazasız belasız. herkese iyi tatiller diliyorum . ALLAHa emanetsiniz KEndinize çok iyi bakın. yeni eğitim öğretim yılında buluşmak temennilerimle. |
BU SİTE İÇİN EMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TŞK LER |
merhaba ilhan hocam. nerelerdesiniz ? evet koskoca bir seneyi daha bitirdik. sizede iyi tatiller, kendinize iyi bakın...
|
hakancım tesadüf siteyi buldum,karıştırırken seni görünce vallahi birden duygulandım gardaşım grşlm.
|
herkese iyi tatiller diliyorum....
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:55. |