![]() |
kerem hocam 4.5.6.sınıfların yıllık ve günlük planlarına ulaştım.çok teşekkür ederim emeğinize sağlık.ancak 1.2.3.sınıfların planlarına ulaşamadım.sayfa hep başa dönüyor. |
SAgolasın hocam ellerine saglık
|
merhaba.Elinizde sağlık bilgisi ve trafikle ilgili yıllık-günlük planlar da varsa ve yayınlarsanız sevinirim.Planlar gerçekten güzel olmuş ellerinize sağlık.çalışmalarınıza kuvvet diliyorum.bilgilendirirseniz sevinirim.
|
yeni öğretim yılı tüm arkadaşlarımıza sağlık ve başarı getirsin dersimize sahip çıkalım planlar için teşekkürler... |
ELLERİNİZE SAĞLIK COK AMA COK SAĞOLUN
|
paylaşımlarınız için teşekkiürler hocam.
|
bu siteye emeği geçenlere teşekkür
http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley1.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley1.gif |
kerem hocam emekleriniz ve çalışmalarınız için çok teşekkürler.sağolun |
kerem abi eline sağlık dosyalar süper[img]smileys/smiley32.gif[/img]
|
teşekkür ederim saygılar hocam ellerinize sağlık...
|
.
hocamemeğine sağlık güzel bir çalışma yapmışsınız amabi yerlerde hata var sanırım tıkladıkça en baştaki sayfa açılıyor ??? . |
cooook tesekkur ederım buyuksunuz ya
|
hocam ellerinize sağlık.. ancak indirdiğim planların hiçbirini açamıyorumm. neden olabilir..
|
teşekkürler arkadaşlar, bilgisayarınızda winrar programı yada office programı olmayabilir.
|
teekkürler
|
teşekkürler ellerinize sağlık
|
teşekkurler
|
arkadaşlar planlar neden açılmıyor.sürekli anasayfa karşıma çıkıyor
|
yıllık planların içeriklerine bakamıyorum hep ana sayfaya dönüyor bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşımız varmı nasıl indirebiliyoruz veya açabiliyoruz teşekkürler |
arkadaslar dosyaları indiremiyorum.yardımcı olabilirmisiniz
|
Değerli üyelerimiz, sitemiz yoğunluktan dolayı ara ara hata vermektedir. İndiremeyen arkadaşlara tavsiyem indirme işlemini sık sık tekrar etsinler. Aynı sayfada indirme işlemi yapamıyorsanız ezplorerden yeni bir sayfa açınız. Bu sorun bizdende kaynaklanmıyor esasen. Alan adımız gen.tr olduğu için bu alan adını OTDU'den aldık. OTDU'den dolayı kaynaklanan bir sorun bu arkadaşlar. Bu yüzden dolayı hepinizden özür dilerim.
|
çok teşekkür ederim emeğinize sağlık
|
Başka hiç bir branşta göremediğim bu birlik ,beraberlik ve paylaşımcılık ruhu için teşekkürler.. Okuldaki bütün öğretmen arkadaşlar branşımdaki paylaşımcılık ve yardımseverliğe gıpta ile bakıyor |
Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Başka hiçbir branşta olmayan bu birlik ve beraberlikle çok zorluklar aşarız.HEPİMİZE KOLAY GELSİN http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gif
|
bütün dökümanlar için teşekkürler |
sayın yöneticim çok teşekkür ederiz.http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gif
|
teşekkürler..
|
paylaşımlar için teşekkürler elinize sağlık.....
|
paylaşım için çok çok teşekkür ederiz. elinize sağlık hocam.
|
hocam ellerıne emegıne saglık
|
teşekkurler ama yyukardaki linkler calısmıo nerden dowload edıcez?
|
arkadaşlar çok teşekkür ederim.
ellerinize sağlık. |
. arkadaşlar neye teşekkür ettiğiniz anlayamıyorum,dosyalar indirilemiyor linklerde problem var. yıllık ve günlük planlar elinde olan varsa lütfen başka bir siteye yükleyip link koyabilirlerse çok makbule geçecek. . |
aprıll_61 üyemiz arkadaslar bizlerin emegıne tesekkür edıyorlar ve ayrıca sıtenın yogunlugundan dolayı bazen sitede probblem olabılıyor bunada yapabılecek birseyımız yok, sıte bir gunde 70000 kez tıklanmış bunuda hoş gorun artık ayrıca ben yenı denedım linkler gayet guzel bır sekılde acılıyor tekrar denemenızı tavsıye ederım |
selam .kerem senin ve arkadasların ellerine saglık.paylaşımlar için sağolun
|
tek kelimeyle mükemmel bir çalışma. eline sağlık..
|
çok teşekkürler ellerine sağlık
|
YASİN HOCA PLANLARIN ÇOK GÜZEL ELLERİNE SAGLIK SENDEN RİCAM PLANLARA UYGUN GÜNLÜKLERİDE BİAN ÖNCE YAYINLASAN
|
Hangi birine cevap yazsam diye şaşırdım.Hocam çok teşekkürler.Katkılarınız nedeniyle sağolun.2008-2009 öğretim yılı herkese başarılar getirsin.Bol kupalı ve madalyalı bir yıl dilerim. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:03. |