![]() |
slm şamil kardeşim kimlik bilgilerine bakma ben kadir oğuz gazipaşı olan herkese slm |
s.a samil kardeşim ben de seni burda gördüğüme cok sevindim.eski arkadaşları görmek gercekten duygulandırıyor insanı,ne güzel yıllarda ünv yıllar.şimdi hayat zorluklarla dolu.kardeşim kendine cok iyi bak,tekrar görüşmek dileğiyle sporcu_33@hotmail.com
|
merabalar...
2001 mezunu yokmu derken heykeli dikilecek ulu yüce insan ÖMER AKAMAZ kardeşime rasladım...kardeşim kayseri biletlerine alırken yenilmemiz için duamı?ettin ne... arkadaşlar ben ismail aslan 2001 mezunu denizliden...2 yıl hakkaride calıştım şimdi gene aksaraydayım. herkese iyi günler.. |
2005 aksaray mezunları arkadaşlar sesiniz soluğunuz çıkmıyor nerelerdesiniz yaaaa sizlere ulaşabilene helal olsun yaaa bir görüntü verin bekliyoruz sizleri buraya
|
heççç kimse yokki murat kac kişiyiz burada sen ben :)) |
ilk tayin yerim Aksaray' dı.
|
yaaa ne güzel hocam hangi okulda çılıştınız acaba
|
müstafi oldum. i.ö.o. idi
|
MÜSTAFİ OLMAK ========== tayininiz çıktıktan 15 gün içinde göreve başlamak zorundasınız. başlamaz iseniz 1 yıl içinde yeni bir atama isteyemezsiniz( CEZA ) !!!! göreve başlayamamıştım ben de. sadece bir i.ö.o. olduğunu ve merkezde olduğunu hatırlıyorum. Aksaray' a gelip okulumu da görmüştüm. AKSARAY benim için manevi değeri olan bir yerdirdir. |
arkadaşlar selam bende aksaray besyodan çağdaş beni spor salonündan hatırlayabilirsiniz
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:59. |