![]() |
kardeşim naber, iyisin inşallah, bu ne güzel bi site böyle,emeği geçenlerden allah razı olsun dostlarla karşılaşıyoruz.
|
bende geldim |
64 |
slm abiler bende 2oo1 mezunuyum
|
hey atakan abi
nerelerdesin |
erdal tunca heryerde karşıma çıkıyosun
|
burdayım abisi tanıyamadım
|
Ati kardeşim nasılsın
hiç gelmiyorsun okula yemek yemeğe çay içmeye |
hangi okula kardeşim |
NE ÇABUK UNUTTUN KARDEŞİNİ:( HEMEN SENİN EVİN KARŞISINDA TABİ BU ARALAR HALISAHALARDA BULUŞAMIYORUZ. OKUL TAKIMINI NEVŞEHİR ANILARINI!!! 19 NOLU FORMAYI 45 DK DA MAÇTAN ALINMAYI HATIRLADIN MI??? |
vay çatalım kardeşim
çok yoğunuz ya fırsatımız olmuyor |
vay çatal abi nerelerdesin sen ya?ben şarköyden serkan.selamlar abi.nevşehirde bende vardım müzmin yedektim,sağolsun imdat ve mehmet hoca sayesinde. http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...1;n_smiley.gif
|
slm
nasılsın ben sevgi kolejde çalışıyormuşsun nasıl gidiyor hayat |
selam ben musa güze l 1999
|
higroma üniversite çalışıyorsun galiba aylasın doğru mu
|
musa hocam nbr nerelerdesin?ataman çıktı mı acaba?selamlar.
|
musa bewn bora naber nerelerdesin
|
merhabalar arkadaşlar site yeniden açılmış ne güzel
|
ben istanbuldayım beklerim
|
musa kardeşim hala karamandamısın
|
KAPO NABER
|
evet sevgi hem ünivdeyim hem aylayım:D:D
|
vay vayyyy halil madak naber??? valla mutlu oldum yaaa.. ben ayla halil. hatırlarsın gerçi.
|
slm ayla daha önce yazmışsın kimliğini farketmemişim kusura bakma nasıl gidiyor görüşemedik hiç...
|
ne olsun sevgicim.. biz epey yoğunuz. sende öylesindir.
|
teşekkür ederim iyi sen nasılsın
malum kolej deişler yoğun sizin nasıl geçiyor hayat |
Serkan cım nasılsın ?
ben Kütahya da kolej deyim. sen ne yapıyorsun nerelerdesin? Malum Nevşehirden sonra görüşemez olduk. |
ARKADAŞLAR http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum..._daffodils.jpg
KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN... DAHA NİCE BAYRAMLARA SEVDİKLERİNİZLE KAVUŞMANIZ DİLEĞİYLE...http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley17.gif HAYIRLI BAYRAMLAR A.ÇATAL |
Selam arkadaşlarrrrr........nassınız bakim...ne güzel burada olmak..ayla hocam ne güzel düşünmüş..anlaşılan ABİSİNE pek çekmemişş... |
Bu arada herkezin Kurban Bayramı Mübarek olsun........
|
tüm arkadaşların bayramı mübarek olsun
ii bayramlar........ |
KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR,TANIYAN TANIMAYAN TÜM ARKADAŞLARA SELAMLAR
|
BAYRAMLAR BEREKETTİR;UMUTTUR ,ÖZLEMDİR.KESTİĞİNİZ KURBAN VE DUALARINIZ KABUL OLSUN.BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN |
ARKADAŞLAR SLM BEN KADRİ GÜVENÇ 99 MEZUNU EDİRNE'DEYİM HERKESİ BURDA GÖRMEK NE GÜZEL YAAAA
|
slm kadriiiiiiiiiiii
napıyon enson istanbulda karşılaştık bir daha göremedim seni........ ben boludayım bora_bayr@hotmail.com görüşelim.bora |
musa güzel demek sadece soyadın güzel
kaleci musa kardeşim ben sinan seyitömerden hatırla bakalım |
slm arkadaşlar geçmiş bayramınız mübarek olsun aylacım yoğunuz valla arada da afyona kaçıyom geçiyo zaman Allah kolaylık versin................
|
slm arkadaşlar 98 mezunu hasan nasılsınız.
|
servet asım musa bora atakan hepinize slmlr
|
serkan sanada selamlar
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:25. |