![]() |
|
teşekkür ederiz arkadaşlar [img]smileys/smiley1.gif[/img]
|
HOCAM KAYNAKLAR İÇİN TEŞEKKÜR
|
|
2009-2010 Spor Kulübü ve Yıllık Çalışma Planı / Vedat
Haz.Vedat Elmacıoğlu Sayın Vedat Elmacıoğlu hocam saygılar sunuyorum.Çalışmalarınız güzel olmuş.Ama Okul Spor Kulüpleri Yönetmeliği yerine "sosyal etkinlikler yönetmeliği"ile ilgili çalışmalarınızı yapmışınız.Beden Eğitimi öğretmeni bütün çalışmalarını"Okul Spor Kulüpleri Yönetmeliğine" göre yapar.Eğer başka yönetmeliğe göre yaparsa çok üzülürüm. saygılar sunuyorum. |
teşekkürler
|
sayın hocam sosyal kulüpler yönetmeliği ile okul spor kulüpleri yönetmeliğini katıp karıştırmıssın lütfen konuları iyi incelemeden meslektaşlarımızı yanılgıya düşürmeyelim.
|
fatihgündoğdu hocam beden eğitimi öğretmeni bütün işlerini okul spor kulüpleri yönetmeliğine göre işini yapar.Diğer kulüp öğretmenleri "işlerini sosyal kulüpleri yönetmeliğine göre yapar.Ben kimseyi yanılgıya düşürmüyorum.Yanlışları düzeltiyorum.
Başarılar diliyorum. saygılar sunuyorum. |
ELİNE SAĞLIK HOCAM
|
hocam elinize sağlık ama daha öncede çok tartıştığımız bir yanlışlık sanki tekrar etmiş gibi.bizim spor kulüp yönetmeliğimiz çok farklı.buradaki çalışmanız sosyal kulüpler yönetmeliğine göre yapılmış.hatam varsa özür dilerim şimdiden. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:04. |