![]() |
kardeş allah razı olsun teşekkür ediyorum umarım hep beraber hayırlı bir eğitim-öğretim yılı geçiririz |
Çok Teşekkürler. [img]smileys/smiley1.gif[/img]
|
teşekkür ederiz sayın hocam. biz de elimizden geleni yapacağız inşallah
|
sizler gibi meslektaşlarım olduğu için gurur duyuyorum işte aradığım meslektaşlık bu emeğinizin karşılığını rabbim verir şimdiden teşekkürler.
|
iyi geceler, arkadaşlar ben 2008-2009 dökümaanlarını indirmek istiyorum ama muvaffak olamıyorum yardımcı olurmusunuz litfen |
planlar için simdiden tesekkür ederim emeğinden dolayı ama kullanan arkadaslarıma bir sözüm var lütvetsinler http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gifplanları kendilerine göre düzenlesinler ve beden eğitimi öğretmeninin kalitesini kariyerini yerlerde sürümesimler. |
sevgili web yöneticileri yayınlanan yıllık beden eğitimi proğramını bir türlü açamıyoruz bizlere yardımcı olursanız seviniriz abdulsamet binalı SİNOP |
arkadaşlarplanlar 1 eylülden itibaren yayınlanacaktır. bu bölümü sadece görüş almak için açtım. 1 eylülde herkesin elinde planlar olacak inş. |
BİLGİ İÇİN TEŞEKKÜRLER |
kerem hocam emeklerinize sağlık çok teşekkür ederim. Destek veren herkese teşekkürler.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:09. |