![]() |
merhabalar...250 ham puanım var öss puanı ozel yetenek sınavlarıne ne oranda etki etmekte bunun kesin bir kuralı falan yokmu bunu bilmek istiyorum...ankarada bir hazırlk kursuna gitmeyi dusunuyorum...öss puanım beni ne oranda sonuca goturur sizce hazırlanmak için fazla mı geç kaldım? tesekkurler simdiden
|
degerli üyemiz öss puanınız gayet ii en kısa zamanda bir kursa yazılın henüz gec kalmış degılsınız elinizden gelenın en iyisini yapmaya calışınhayırlısı ile olır inş.basarılar dilerim
|
Hocam Merhaba; Benim Rehber Kaynagim olmadiginden,siteniz benim için cok onemli. benm en yüksek puanim 195, lisansli amator futbolcuyum.futboldan besyoya girmek istiyorum.ama sanirim aldigim puan beni cokSIKINTIYA sokacak...size iki sorum olcak 1: Bu puanla besyo özel yetenek sinavina gireyim mi?Yoksa bi yil daha mi bekliyeyim. 2:özel yetenek sinavina basvurduk ancak kazanamadik.bu gelecek yil öss puanini etkiler mi. simdiden cok tsk. ederm. |
hilmi arkadaswım öss puanın düşük maalesef ama istersen bir gir dene bakalım sansını dene olmazsa tecrübe olur seneye. kazanamazsanda seeneye bir etkisi olmaz sadece tecrübeli olursun .basarılar dilerim şimdiden
|
saolun hocam...t_k ederim.
calismalarinizda basarilar dilerim hocam |
Hocam ben KafKaf üniv. besyo girmeyi düsünüyorum.puanimi söylemistim 195. sizin önerdiginiz bi üniv. var mi hocam.girme sansimin yuksel olacagi bi üniv.
|
hilmi kafkas besyosınavı sadece koordınasyondanyapmaktadır vesınavı sadece salon olan üniversitelere genellikle yüksek öss li sporcular gıder örnek olarak bir eskısehırş kocaeli vs.ama eger karsa gideceksen cok iyi derece yapman gerekıyor tamam eger sporculugun iyi ise ben sana öss nin cok fazla etkısı olmayan elazıgı tavsiye ederim elazıgda 800 mt eleme vebirde salonu var basarılar dılerım
|
Hocam tsk ederim.benm bilgim olmadigi icin kars diyodum..ilginiz icin cok tsk ederim.besyo tercihim elazig olacak..yardimiz icin cok saolun......
|
hocam tekrar yazıyorum hatırlatayım ham puanım 250 bana öss puanının daha etkli olacagı okulları lutfen yazar mısınız kazanma sansımın yuksek olacagı yerlerde sınava girmek istiyorum eskisehr buna uygun mu en cok istedgim okullardan biride...bu benim icin önemli ayrıca geçen sene terch yaptgm icin okul puanım dusuyor bunun bi etkisi var mı?
|
öss puanın gayet iyi , senın yapman gereken sadece salonu olan sınav yerlerıne gırmen bu illerde neresı dersen KOCAELİ ,ESKISEHIR ,KARS BURALARDA ÖSS COK ÖNEMLİ. egergecen senetercıhin 2 yıllık ise puanın düşer eger 4 yıllık bır yerı tercıh ettıysen puanın düşmez basarılar dılerım
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:57. |