![]() |
selam 2005 mezunu yokmu yaf hep abiler ablalar yasmış.2005 mezunu rukiye namı değer rakii herkese selamlar...
|
slm raki olmaz olur mu geldim bende :) 2005 mezunu zeliha.tüm arkadaşlara selamlar..
|
Slmlar ben DİLEK. 98 Mezunuyum ve arkadaşlarıma ulaşmak isterim.ya da siz bana ulaşın.(dilekmulazimoglu@yahoo.com.tr) Görüşmek üzere...http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley33.gif
|
98 mezunu nebahat ve gülsüm vardı tanırmısın Dilek Hocam.Kayseri'li Şahin değer verdiğim abi ve ablalarım. sizin aracılığınız ile onlara selamlar. 99 mezunu Yasemin Çayırezmez,Fatma Toptaş.özlem,Elvan,Reyhan,Adnan,Antep'li Murat( BESYO DA HALK OYUNLARI ÖĞRETİM GÖREVLİSİ),Ayça,Özlem,Nafiye ....bunlarda aynı sınıfı 1 yıl paylaştığım arkadaşlarım.1999 mezunlarına selamlar.
|
slm herkese silifkeli şevket şahi arkadaşımızı tanıyan birileri warmı? acil cevap bekliyorum selamlar
|
slm herkese silifkeli şevket şahin arkadaşımızı tanıyan birileri warmı? acil cevap bekliyorum selamlar
|
slm 2005 mehmet
|
slm raki 2005 mezunu m.tunç nerdesin?
|
BEN TANIRIM SEVKETİ HAYIRDIR
|
merhaba herkese, ben 1999 mezunu celalettin BARUT. S.Ü. BESYO daki tüm hocalarımıza ve 98,99,2000 mezunu tüm arkadaşlara selamlar.532461 90 78
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:40. |