![]() |
şu çizgileri bekliyoruz
|
HALA BEKLİYORUM YAA AMMADA ÜMİTLENMİŞTİM:(
|
HOCAM HALA BÜYÜK BİR MERAKLA BEKLİYORUZ. DİLERİM EN KISA ZAMANDA TEKRAR GÖNDERİRSİNİZ. İYİ ÇALIŞMALAR... |
accayip merak ediyorum, yakın zaman da basketbol sahasını çizeceğim elim değmişken bu çalışmayı da çizmek çok çok istiyorum,tutem hocam hepimiz sabırsızlıkla seni bekliyoruz lütfen artık daha fazla bekletme..
Lütfen projeyi çizim olarak verirken oyunların kurallarını da açıkça belirtin hocam..şimdiden çok teşekkür ediyoruz.sizin önderliğinizde başlatılan bu proje ile sevilen dersimiz vazgeçilmez olacak. saygılar... |
slm değerli meslektaşlarım bu konu hakkında bir iki şey söylemek istiyorum hocamız Tutem TALUKAN hocamız çok güzel bir çalışma yapıp paylaşmış ve bunların bir kaçınıbende kendi okuluma uyguladım şimdi ise yeni çalışmaları olduğununu duymuş bulunuyor ve çok seviniyorum; fakat şimdi siteden yayınlanmamasını doğru bulmuyorum beden eğitimci arkadaşlarımız bu güzel uygulamalarla bulundukları il ve ilçelerde ses getirecek ve çocuklarımızın ihmal dilen yönleri olan oyun ile piskomotor ve ruhsal gelişimlerine yardımcı olarak mesleki olarak önemimizin ifadesinde kullanacağı bu paylaşımların en kısa zamanda yayınlanmasını istiyor ve saygılarımı sunuyorum teşekkürler... |
MERAK ETTİM BU ÇALIŞMAYI
|
tutem eline sağlık kardeşim başarılarının devamını diliyorum
|
arkadaşlar eklendimi, beklediğimiz çalışma??
|
teşekkür ederim hocam
|
Valla acayip ilginç bişeylere benziyor en yakın zamanda bekliyoruz sayın hocam.
|
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:42. |