![]() |
:rungun: hayhnayahyaya
|
aslında bu gelecek olan sistem çok doğru bir eğitim yaklaşımı fakat buradaki en önemli sorun gerekli alt yapının ve eğitimin alınmamış olması. yapılmaı gereken en önemli değişim alt yapı olmalı belki bir gün bunu yaparlar.....
|
salon YOK malzeme YOK öğretmen YOK yok oğlu yok sadece 15 milyon öğrenci var
|
altyapı olmadan olmaz ama ant egtmi için super bi haber:)
|
ders saatlerinin 45 değil 40 dk. olduğundan haberleri var mı acaba her çıkan 45 dk ders saati diyor.:bangin:
|
Vallahİ bravo
|
Bu durumda Milli Eğitimin eşitlik kuralı çiğnenmiş oluyor. Öğrencilerden okul gibi bir eğitim ortamında performans sarfedeceği etkinlikler beklenemez. Eğitim ortamında ancak hobi için ve sağlıklı yaşam bilinci için etkinlik yapılabilir. Spor liseleri gibi İlköğretim 6-7-8. sınıflarda da Spor Bölümü ve Güzel Sanatlar bölümü açılarak öğrenciler erken yaşta branşlaşıp ülke sporumuzun altyapılarını oluşturabilir. 500 Mevcutlu bir okulun tümünü Milli sporcu yetiştirmek pahasına kumara alet edemeyiz. Yeni sistem kumar bile değil göz göre göre öğrenciler arasında ayırımdır. Yetenekli öğrenciler el üstünde tutulup diğer öğrenciler bir kenara itilmemeli. Mevcut derslerde bir öğrencimiz yapılacak olan çalışmaya yatkın değilse bile ona şans tanıyoruz. Ancak getirilmesi düşünülen sistemde bedensel devinimler konusunda pek etkili olamayan öğrenciler kaderlerine terk edilip arkadaşlarıyla aynı anda oyun oynama zevkini tadamayacak.
|
bir çok beden eğitimi öğretmeni bekçi gibi davranırsa bu dersi kaldırırlar...
haa kimse aç kalmaktan korkmasın yeni açılacak olan dersede bizler gireceğiz. panik yok yani. |
Kİmse dersİmİzle uĞraŞmasin herkes kendİ İŞİnİ yapsin.
|
sevgili arkadaşlar . bence tam açıklama yapılmadı içerik açıklansın herşey açıga kavuşur. am bir de şu yönden bakın artık idarenin seçle ders sorunu kalmayacak. her ögrenci bu faaliyetlere katılacak. zaten bizler 45 dk ders de ne yapabiliyoruz. hem bizi ve öğrencileri not yükünden kurtarmış olacaklar. bizler yarım gün olan faaliyetlerde daha fazla öğrencilerle ilgilenmiş olmayacakmıyız. istediklerimizi fazlasıyla yapamayacakmıyız.k ama tabi dersde topu verip oynatan bazı arkadaşlarımız bundan zarar görebilir. ek derse gelince zaten herkes bizim le bunun için ugraşmıyormu. rehberlik öğretmenleri gibi bizlerde full ek ders alacagız. faaaliyet adı altında hem daha fazla zevk alacagız bence. diger branş daki öğretmenlerde bize artık kıl olmayacak.bizlerde artık okullarda eskisi gibi eserler bırabılırız. bence. saygılarımla
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:08. |