![]() |
EYİ GECELER ALEMDAROĞLUNDAN SELAMMLARWEBMASTER ALEMDAROĞLUNU DUYDUNMU |
Yabancı gelmedi hocam yoksa AKSARAY BESYO daki hocamımısınız..?
|
slm dostlar ben 2002 mezunlarında Niyazi Metin.Öncelikle Kerem dostuma tşk eder başarılarının devamını dilerim.Uzun zaman sonra ilkez bugün Keremle görüştüm.
Ve artık bende bu sitenin daimlerinden olacam ve çok başarılı bir çalışma olmuş öncelikle Kerem sonra perdenin arkasındaki diğer ekip arkadaşlarına başrılar dlerim ve bu başarının kat kat artarak devam etmesini temenni ediyorum.Bende Kayseri Cemal Bozkurt Anadaolu Lisesinde Müdür Yardımcılığı Yapmaktayım bütün arkadaşlar başarılar saygılar... |
Hoş geldin kardeşim, seni de burada görmekten mutluluk duydum açıkcası. Samimi duygularından dolayı çok teşekkür ederim. Seninle uzun süreden sonra tekrar görüğşmek güzeldi. Kayseride görüşmek üzere.
|
ben kerem, sizi çıkartamadım ben?
|
KEREM ELAZIĞ LI AKSARAYDA KAÇTANE HOCAN VARDI
|
:)tşklr
Kayseride sağlamız Mutlu abimizde burada gelirsen bekleriz kapımız açık.Spor kulübümüzün çalışmasını izledinmi sana yolladığım? |
MALATYAYA SELAM MALATYADAMISIN KEREM NEVAR NE YOK İYİMİSİN
|
Hocam sağolasın siz nasılsınız ne yapıyorsunuz şimdi, neredesiniz.
|
İnş. bende kayseriye gelmeyi çok isitorum. Zorunlu hizmet bitsin, sonra kısmet olursa oraya geleceğin. İzledim kardeş, ellerinize sağlık güzel olmuş. Eğer zamanımız olursa buradanda yayınlayacağım inş.
|
KEREM HARRAN ÜNİ DEYİM AYNEN 4 YIL SÜRÜNDÜKTEN SONRA BİR EKMEK BULDUK SAĞOL
|
Çok sevindim hocam, inş. sitemizede katkılarınızı bekliyoruz. |
veysi hocamıza slmlar
|
slm aksaray besyolular sizleri görmek güzel 2004 gece eren |
veysi hocam selam ritm eğitiminden bütün okulu bırakmasanız hatırlayamazdım sizi :)
|
hocam pardon!! Bursa'mı?
|
evet hocam bursa siz
|
ayyneen |
kaç mezunusun hocam neresinde calısıyosun bursanın
|
siz inegöl mü |
evet hocam iyi geceler vaktim doldu :) |
ben osmangazi ... -u.ü mzn yum. sağolun. http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley1.gif
|
Veysi hocama selamlar SeLaHaTtiN
|
slm ben 2002 gece bölümü mezunu ceyhun.2002 gececiler nerdesiniz sadi turgut yalçın onur erkay levent turgay serhat muhammed göksel ..............................................diğe rleri
|
Eren, selahattinnerelerdesiniz kardeşler baya oldu girmeyeli. irtibatı koparmayalım :)
|
Arkadaşlar bakın resimlere, bizimkiler neler yapmış, dikkatimi bir şey çekti kantindeki LCD TV ne güzel değil mi, İnş. okulumuzda daha da gelişir. Yapılan çalışmalardan dolayı hocalarımıza çok teşekkür ederim.
Aksaray BESYO 22-25 Ocak 2008 Erciyes Kayak Kampı Dersi ve Etkinliği Katılan kişi sayısı:38 Bu tür etkinliklerimize mezunlarımızda katılabilir. Mezunlarımıza da açık bir etkinlik. Sizleride bekliyoruz............................ http://www.bedenegitimi.gen.tr/image...me_teslimi.jpg http://www.bedenegitimi.gen.tr/images/Zirvede_BESYO.jpg http://www.bedenegitimi.gen.tr/image...lar_havaya.jpg |
Kerem bizde gitmiştik buraya baya resim cekilmiştik ama kimseden bulamiyorum olan arkadaş varsa yollarsa sevinirim. Bu arada Erciyes olmak üzere bir cok kayak tesisinde kayak yaptim ama hayatim boyunca unutamiyacagim bir yer var tüm arkadaşlara öneriyorum o tarafa işi düşenler muhakkak gitsinler Sarikamiş kayak tesisleri bence türkiyenin en güzel ve en süper pisti.. |
aksaray besyo bir başka yaaa bambaşka bir besyo orası brilik beraberlik bütünlük vardı ahhh ne güzel yıllardı okul yılları
|
Harbi güzeldi |
keremmrb tatillerde girebiliyorum ancak. ek derslere zam gelirse eve internet bağlatacam ancak :) yeni dönem hayırlı olsun herkese
|
slm kerem abi sana asker arkadaşın süleyman aslanın slm vardı. Burdurda beraber askerlik yapmışsınız.Bende seninle en son konya öğretemen evinde görüşmüştük cihanbeylide görev yapıyorum
antalya gazipaşadan kadir oğuz |
oo hoşgeldin kadirciğim naber, nasıl gidiyor. a.s. sende çok çok selam söyle. |
merhabalar 2002 aksaray mezunuyum. hepinizi buradan görmekten mutlu oldum. teşekür ederim kerem böyle bir oluşum yaptığın için....
|
slm sevgı ben antalya gazıpasa dan nasılsın ben kutahya da domanıc te sözlesmelı yapıyorum
|
mrblar sevgi siteye hoşgeldin atandığını sevindim görüşmek dileğiyle
|
Selam sevgi seni burda görmek çok hoş oldu....ben bilmiyordum atamanın olduğunu hayırlı olsun....umarım uygun bir zaman da görüşebiliriz kendine iyi bak..
|
Şu yukarıdaki kayak etkinliğini gördüm de içim gitti valla erken mi gelmişiz ne besyo'ya biz..Bizm zamanımızda bu kadar değildi LCD ekranlar ..kayak takımları felan....tebrik ederim Aksaray BESYO'yu...inşallah birgün ziyaret etme fırsatı bulabilirim...
|
sevgi hoş geldin, nasılsınız sevindim senin adına, artık burada bol bol görüşürüz.
|
kerem abi buraya resim atmak istiyorum ama olmuyor sen nasıl yaptın bana bi izah edermisin.
|
bekliyorum abi
|
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:07. |