![]() |
1.hizmet bölgesinin zorunlu hizmet bölgesinde çalışmıyorum bizim durumumuz ne olacak arkadaşlar
|
teşekkür ederim
|
emeğinize sağlık tain dönemi hepimizin arayıpta bulamadığı belge bu. http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley1.gif
|
teşekkür ederim sayın arkadaşım
|
üstadım teşekkürler....
|
tesekkürler sayın hocam
|
[img]smileys/smiley5.gif[/img] BEN BU SENE MEZUN OLUYORUM.BENİM SORMAK İSTEDİĞİM BİŞİ VAR.BU HİZMET BÖLGELERİ Bİ TARAFA BEN BU 18, 10 FELAN YAZILAN PUANLAR NEDİR ONU ÖĞRENEBİLİRMİYİM.
BİDE BEN EVLİLİK YAPICAM İÇİN ANKARADAN GİTMEM MÜMKÜN DEĞİL.ACABA ANKARANIN ŞARK BÖLGESİ KABUL EDİLEN YERLERE KAÇ PUANLA ATANABİLİRİM.YANİ TABAN PUAN OLARAK EN AZ KAÇ GEREKİR.?.......BİRAZ ABUK Bİ SORU OLDU GALİBA AMA BEN MEZUN OLMADIĞIM İÇİN HENÜZ NE NEDİR TAM BİLMİYORUM.YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.[img]smileys/smiley9.gif[/img] GÖREV YAPAN ARKADAŞLAR KOLAY GELSİN.HALA SINAV SALONLARINDA SÜRÜNEN ARKADAŞLAR ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN. |
tşkrler
|
billur hocam toplam üç bölge vardır 1.,2. ve 3. hizmet bölgesi diye üçe ayrılır yine bunların içersinde a,b,c,d ve e diye içlerinde hizmet bölgeleri vardır bunların her birinin bir puan değeri vardır.mesela 2. ve 3. bölgeler zorunlu hizmet bölgeleridir ama 1. bölgenin içinde de zorunlu hizmete tabi bölgeler bulunabilir mesela muğla ili 1. hizmet bölgesi olmasına rağmen kavaklıdere ilçesi zorunlu hizmet bölgesi sayılmaktadır.bölgelere göre hizmet süreleride farklılık gösterir mesela kırklareli ili birinci hizmet bölgesidir ve hizmet süresi 3 yıldır 3 yıl sonunda rotasyona tabi olursunuz ve 2 veya 3. hizmet bölgelerine gitmez zorunda kalırsınız.çok teferruatlı bir konudur uzun uzun açıklamak gerekir aslında ama kabaca budur.
|
illur hocam toplam üç bölge vardır 1.,2. ve 3. hizmet bölgesi diye üçe
ayrılır yine bunların içersinde a,b,c,d ve e diye içlerinde hizmet bölgeleri vardır bunların her birinin bir puan değeri vardır.mesela 2. ve 3. bölgeler zorunlu hizmet bölgeleridir ama 1. bölgenin içinde de zorunlu hizmete tabi bölgeler bulunabilir mesela muğla ili 1. hizmet bölgesi olmasına rağmen kavaklıdere ilçesi zorunlu hizmet bölgesi sayılmaktadır.bölgelere göre hizmet süreleride farklılık gösterir mesela kırklareli ili birinci hizmet bölgesidir ve hizmet süresi 3 yıldır 3 yıl sonunda rotasyona tabi olursunuz ve 2 veya 3. hizmet bölgelerine gitmez zorunda kalırsınız.çok teferruatlı bir konudur uzun uzun açıklamak gerekir aslında ama kabaca budur. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:49. |