![]() |
arkadaşlar istanbulda birçok arkadaşımıza gelmiş kılavuz kitap ama okul idaresi tarafından istettik ama yine sonuç alamadık günlük plan hazırlama gerek kalmıyor bu sayede
|
kılavuz kitap diye dağıttıkları MEB in sayfasında pdf formatında var arkadaşlar...
|
BANA GEÇEN YIL GELDİ ARKADAŞLAR HEMDE İKİŞER ADET ..BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ETKİNLİKLERİ ..
|
müfettişlerin yeni müfredatı anladığı mı var arkadaşlar derse geldi gelir gideri kontrol etti o kadar göstermelik kalın dosyan varsa tamam yeni müfredatı uygulayıpta memnun olan lütfen bana da anlatsın kılavuz kitap hikaye önemli olan 40 dak bu programı nasıl uygulayacağımız ben hala uygulamaya başlamadım |
Merhaba Hocam biz bir tanesini bulamıyoruz sizde ikişer tane valla anlıyamadım http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gif |
arkadaşlar bütün okullara gönderilmiş kılavuz kitap mutlaka okul yönetimi bir yerlere koymuştur siz en iyisi yöneticilerden isteyin kitapları
|
ha bu arada okulda bulunan normkadro sayısınca gönderiliyormuş kitap milli eğitimden şube müdürünün söylediği bu
|
kılavuz kitap olsada günlük plan yapmaya devam edicez arkadaşlar çünkü gelen kitap öğretmen kılavuz kitabı değil program kılavuz kitabı yani yeni öğretim programını tanıtan kitap...
|
benimde okulda öğretim kılavuzu vardı ama hiç bir şey açık değil. daha yeni müfettişler geldi ve plan yapacağımı söylediler hadi hayırlısı
|
plan yapılacak arkadaşlar yıllık olsun sportif etkinliklerin yıllıkları olsun günlük planlar olsun hepsi yapılacak zaten birde sınıfınız varsa rehberlik günlük planı bile yapacaksınız kolay gelsin arkadaşlar :)
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:14. |