![]() |
iyi günler hocam..
buradaki bilgileri indiremiyorum ne yapmam gerekiyor. bana acilen 45678 sınıffların yıllık planları gerekiyo. iyi çalışmlar |
Hocam buradaki bilgiler genelde winrar programı ile sıkıştırılmıştır. Bilgisayarınızda winrar programı yüklü olmayabilir eger varsa bilgisayarınızda download programları (flashget, download manager vs.)olabilir.
|
selam... ben liselere step göstermek istiyorum... bana yardım edecek arkadaşlara teşekkürler |
Hocam elimizde 2 tane step CD var onu sizegönderebilirsem kolaylıkla uygulayabilirsiniz.
Çalışmlarınızda bşarılar dilerim. |
çok sevinirim..
adres meral taşpınar dolapoğlu anadolu lisesi selçuklu konya |
hocam step cdlerini burda bizimle paylaşırsanız hepimiz için çok iyi olur tabi bu mümkünse eğer...
|
Hocam Şimdi Step Cd'lerinin boyut çok büyük, burada paylaşmak imkansız Bizim yaklaşık 40 tane eğitim CD'miz var. İsteyen arkadaşlara hizmet amaçlı gönderiyoruz hocam.
|
hocam eğitim cdlerinden çoğaltıp bana gönderirseniz sevinirim peki ücret olarak ne ödeyeceğim.bilgilendirirseniz sevinirim.cd ler hagi branşlardan oluşmaktadır.
|
herkese slm çalışmalarınız için teşekkürler
|
Hocam Eğitim CD'lerimiz 40 tane. Amacımız hizmet dedik.
Bu CD'leri CD parası ve kargo parasına veriyoruz. Çok cuzi bir miktar. İsteyen arkdaşlar webkerem@hotmail.com msn görüşebiliriz. Atletizm 3 CD Badminton 3 CD Futbol7 CD Hentbol 6 CD Voleybol 2 CD Basketbol 4 CD Halk Oyunları 9 CD İlk Yardım 1 CD Step 2 CD Tenis 2 CD Masaj 1 CD |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:46. |