![]() |
ankara dan başka yakın zamanda nerde var step aerobik ve plates antrenörlük kursu acaba?
|
ben ankaradaki 11-16 nisan tarihli step aerobik 1.kademe antrenörlük kursundayım.yarın kıurs sona eriyor.cimnastik federasyonu teknik komitesi serdar gürbüz hocamızdan aldığım bilgiye göre haziran temmuz gibi ankarada plates 1. kademe açılacakmış.yine yazın izmirde plates açmayı düşünüyolarmış.yakında cimnastik federasyonu sitesinden bilgi paylaşımı yapılacakmiş
|
şubat ayında yapılan step-aerobik antrenörlük kursuna başvurdum fakat kayıtların dolduğu başvurumun diğer açıklacak olan kursta değerlendireleceği msjı geldi.şimdide haziran ayında yapılacak olan kurs için başvuru yapmam gerekiyor mu?konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim....teşekkürler
|
şubat ayında yapılan step-aerobik antrenörlük kursuna başvurdum fakat kayıtların dolduğu başvurumun diğer açılacak olan kurslta değerlendirileceği msjı geldi.şimdide haziran ayında yapılacak olan kurs için başvuru yapmam gerekiyor mu?konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...teşekkürler
|
step aerobik kursuna teorık derslere giren varmı?sorular nasıl?yardımcı olurmusunz
|
2010 için bas vuru yapan varmı benı aramadılar henüz
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:09. |