![]() |
hocam elinizesağlık güzel çalışma olmuş....
|
Hocam güzel bir sunum saygılar sunuyorum.
|
Madde 11- Yönetim kurulu, okulun öğretmenler kurulunca; beden eğitimi öğretmenlerinden, yoksa diğer öğretmenler arasından seçilen 3 öğretmen ile spor kulübünün genel kurulunca gösterilecek adaylar arasından 8 öğrenciden teşekkül eder.
Değerli hocam gelen müfettişe bu yönetmeliği göstersydin olmaz mıydı.Hem de öğrenmiş olurdu.Siz işlerininizi müfettişin demesine göre değilde yönetmelik ne diyorsa ona göre yapın.Saygılar sunuyorum. |
Madde 8- Genel Kurul, aşağıdaki üyelerden oluşur:
Okul Müdürü, Beden eğitimi derslerini yürüten öğretmenler, görevlendirme olan arkadaşlar varsa (koordinatör formatör) kesinlikle yıl sonunda spor kulübü dökümanlarını doldurmasın. bana doldurmamı söyledi okul müdürü dolduramam derse giren öğretmenin doldurması gerektigini söyledim.resmi yazı ileteblig etti derlere girmedigim ve okulda olmadıgım için görevlendirme başlangıcına kadar neler yaptıysam onları doldurdum.eylül de geldigimde bu konu ile ilgili soruşturma açılmış. ben kanuna aykırı 8 maddeye uymuyor bana verilen görev dememe ragmen taraflı davranarak kınama cezası verildi. bende bir üst makama itiraz ettim. sizlerde aynı duruma düşerseniz lütfen dikkatli olun. |
Arkadaşlar yeni öğretmenliğe başladım..2 yıılık öğretmenim. Geçen sene müfettişler spor kulübünde tutulması gereken defterleri sordu. Yeni yönetmeliğe göre defterleri arkadaş tutmamış uyarı aldı. Bu sene arkadaşım emekli oldu. Spor kulüplerinde beden eğitimi öğretmenlerinin tutması gereken evraklar nelerdir ve nereden temin edebilirim..
Mustafa Kahraman Üsküdar |
sağol hocam...
|
tesekkurler hocam
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:08. |