![]() |
nihayet sporun temelinin beden eğitimi derslerinde olduğunu anladılar yani bravo tebrik ediyorum,geç kalınmış bir karar malesef,olimpiyatlarda yapılan hatalarının ne olduğunu sonunda anladılar,tüm yönetimi alkışlıyorum........... |
bu, çok güzel bir haber. ama ders saatini arttıracaklarına pek inanamıyorum, gelip geçti ve olimpiyatlardakibaşarısızlığımızı herkes unuttu ...
hani nerde, nasıl ve ne zaman böyle girişimde bulunabilecekler??? sadece laf kalabalığı yapıyorlar ve sadece bir nebze olsun SUS PAYI vermiş oluyorlar....!!!! sanırım aynı fikirde olan birçok meslektaşım vardır...!!! |
ders saatlerını artırmakla olımpıyatlarda madalya almaya calısmanın ne gıbı bı mantııg varyaa ılcelerde bıle spor salonları yoken ders satını 3o saate cıkarsanız ne faydayaa
|
valla hanginize ne ne capap vereceğime çok şaşırıyorum ama biz bile ders saatlarinin artırılmasını yeterli bulmuyorsak milli eğitimin dersi kaldırması daha ii!!!! ama bu sitede dedi kodu yapmakla bitmiyo iş bimer(başbakanlık iletişim merkezine) bu istekleri bildirmek gerekiyor.
|
besyo_55 ders saatlarinin artırlması tabiki madalya ile yakından ilgili sen 1 saatlik derste elinin altında bulunan kaç öğrenciden kaçını keşf edebilirsin ama ders üç saat olursa işinin ehli isen salon olmasada yetenek keşf edip milli takıma gönderirsin!!!! ama sen ve senin gibiler işin teferuat kısmında... |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:20. |