![]() |
arkadaşlar ben düz lise mezunuyum sayısal çıkışlıyım ea1 den 0,3 le çarpılmış puanım 270,... ben bu bölüme girer miyim giremez miyim okuyan biri varsa bi cvp yazsın lütfen. hangi puanıyla girmiş bu bölüme ne yapmış? ea1 ham puanla alınıyosa, 267 ham puanın okul puanı eklenmiş hali ne demek farkında olan var mı? rekreasyon seçmek fantazi olur... bence yani... az kaldı tercihlere hayal kurmayalım boşuna bi yardımcı olun :S
|
bende bu yıl kazandım
puanım 0.3 le çarpıldı 305 puanım vardı ama okula giriş puanım 263 yazıyodu başka bu yıl kazanıp da hazırlık okuyacak arkadaşlar varsa yazabilir mi lütfen aynı zamanda antalyalıyım |
Alıntı:
kardeşim bende bu yıl kazandım ve istege baglı olarak hazırlık okuyosun dersler zor mu bilmiyorum ama çok eglenceli gibi görünüyo bi de okulun sitesinde yazmıyo ama saglık raporu istiyolar heyet raporu olacak |
Alıntı:
ea1 puanım 0.3 le çarpılınca 263 oldu ve okula girdim kaydımı yaptırdım dün sen çok rağbet olmazsa girersin okula |
mrb spor çıkşlıym bnde yeni kayıt oldumm hazırlık okucmmmbaşka warmı hazırlık okuckk olann
|
ilk sene hazırlık okuyanlar sırf ingilizce görück başka bişey yok ilk sene spor da yok ingilizceden sorumluyuz geçmeside pk kolay değilll
|
bende hazırlık okuyacam ama ne dersler hakkında ne de derslerin nerde olacağı hakkında hiçbir bilgi vermediler
bilgisi olan varsa biraz bilgi verebilir mi |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:39. |