![]() |
mrb arkada?lar öncelikle ellerine saplyk mükemmel bir site yapmy?yn 2003 gündüz e synyfy ayhan akta? ni?de tany?tyk ama belki sen hatyrlayamayabilirsin bütün synyf arkada?larymy ve okul arkada?lary görü?elim bestfener@hotmail.com erzurumdan konya çumraya geldimgörü?mek dile?iyle gazipa?aylar nerdesiniz olum özledik okul yyylarynyhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gif
|
|
kütkütk
|
selam ben 2001 mezunlarından ömer akmaz su an kayseride çalısıyorum herkese selamlar
|
merhabalar ben 1999 yılında aksaray besyo'da okumaya başladım fakat 2001'de yatay geçiş yaptım ama kendimi hep aksaraydan mezun gibi hissettim ismim burcu bigiç şu an bursa'da öğretmenlik yapıyorum site çok güzel ellerinize sağlık herkese selamlar
|
Kardeşlerim mrb ben ertuğrul laziko 2004 aksaray mezunuyum öncelikle vebkereme ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve gerçekten sizlerle aynı üniversiteyi bitirmekten gurur duyuyorum ben 2005 ten buyan rizedeyim ulaşmak isteyen arkadaşlar beden_dili_25@hotmail.com adresinden ulaşabilirler.Herkese selamlar
|
slm arkadaşlar nen kadir oğuz antalya gazipaşa 2004 mezunuyum konya cihanbeylide görev yapmaktayım.Kerem abinin ellerine sağlık ve emeği geçen herkese teşekkürler bana ulaşmak istiyenler kadiroguz.07@hotmail.com adresimden ulaşabilirler herkese selamlar |
kardeş bende aksaray besyo mezunuyum.2004 te mezun oldum tanıyamadım seni.hangi yıl mezun oldun.
|
Baya olduk galiba sezgin murat ve rambo emrah hepinize cok selamlar msn ekledim inşallah görüşürüz SeLaHaTtiN
|
mrb arkadaşlar ben 2005 mezunu murat osmaniyeli msn adresim enjoyment333@hotmail.com görüşmek dileğiyle
|
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:14. |