![]() |
Alıntı:
arkadaşlar ...anlayın işte.. bir sorun varki beklemede.... |
bende kaçırdım dosyayı fakat iyi bir şey olmalı sabırsızlıkla bekliyorum teşekkürler hocam
|
ÇABUKYAYINLANSIN İNŞALLAH.OKULUMUZ YENİ YAPILIYOR EN AZINDAN ÇİZGİERLE İLGİLİ KALICI ŞEKİLLER BAHÇEYE İÇ MİMARA ÇİZİDİRECEK. O ÇİİZLECEK ÇİZGİLER BUNLAR NEDEN OLMASIN:)TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN.AMA EMİNİMKİ GÜZEL OLACAK.
|
selam hocam ne zaman yayınlanacak heyecanka bekliyorum.şimdiden çokk teşekkürler...
|
Ben de çok büyük merakla bekliyorum.Umarım en yakın zamanda yayınlarsınız.Şimdiden teşekkürler... |
arkadaşlar emin olun çok güzel bir çalışma eklenince göreceksiniz, bir kısmını ben kendi okulumda yaptım harika oldu ama dahada yapacağım... sizinlede paylaşırım...
|
BEKLİYORUUUUUUUUUUUUUUUUUM.DERSLERİMİN DAHADA ZEVKLİ GEÇECEĞİNİ ŞİMDİDEN GÖREBİLİYORUM.TEŞEKKÜRLER TÜTEM HOCAM.
|
herkeze meraba çalışmalarınız çok güzel ve belliki emek sarfedilmiş harika ancak ben bazı kayıtları göremiyorum açamıyorum bilgisayarım hata veriyor sebebp ne olabilir yardımcı olursanız çok sevinirimmm
|
hocam çizgilerin oyunla dansı projesinin ölçüleri var mı acaba sizde? varsa gönderebilir misiniz?
|
konu var da kendisi olmayınca hiç kıymeti yok kardeş ama canın da sagolsun merak eden ede dursun demesenizde bir güzellik yapsanız tşk
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:15. |