![]() |
öncelikle birilerinin beden eğitimi ile sporun aynı şey olmadığını bakanımıza birisi anlatmalı.nasıl olurda böyle bir sistemi altyapısı olmadan biz yaptık oldu mantığıyla yapacaklar anlamıyorum.
herkes bu konuda aklına geleni söylüyor ama işin emekçisi olan öğretmenleere danışan yok.başarılı olma şansı olmayan kof bir proje.. |
ben buna evet dedim çünkü okullarda yapmak istemeyen öğrenciler bi şekilde zaten bu dersten kaçıyor yapmak isteyenler ise hiç kaçırmıyor. bu kültür sanat ve beden eğitimi dersinin saat sayısı artması olumlu bir gelişme. beden eğitimi toplumun geleceği için önemli olmasına rağmen isteksiz yapılmasından yana değilim bunun seçmeli ders gibi isteyen kültür ve sanat etkinliği isteyenin de beden eğitimi dersi yapacak şekilde düzenleneceğini düşünüyorum. zaten mevcut olan GSGM nün KANUN olarak görevi toplumdaki herkezi spor yapmaya teşvik etmektir. teşvik işini yapamıyorlar bari bi şekilde spor yapmak isteyenlere daha fazla zaman sağlamış olurlar.
|
mutlaka gsgm birilerine bu işten çıkar sağlayarak beden eğitimi öğretmenlerini maşa olarak kullanacaklardır. biz bu güne kadar bu işleri layıkıyla gönüllülük esas alarak gayetde güzel yapıyorduk.ne olduda tüm müsabakaları biz yapalım dediler ? senelerdir salonlarda yan gelip yatanlar bu işten kesin nemalanacak!ayrıca kimse fazla sevinip hayal kurmasın beden eğitimi ders saati artacak diye!2 senedir 2000 doğumlu çocuklara emek veriyorum ve netice 1999 doğumlular katılabiliyor sadece küçükler futbola, terfilerin çoğunda hata var.bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete!oyum hayır tabiki de...
|
Sonumuz öyle görünüyor:))
|
keşke hiç okumasaydım bu devlete iyilik yaramaz,zaten kpss'nin de suyu çıktı
|
yok laa degiştrilmesin olmas oıle şey :)
niye mi en güzel dersler b ile başlar
Boş ders Bilgisayar Beden :) :bangin::smil42a4db9c0ea7f::rungun::yes::g: |
sayın su ecesi: beden eğitimi dersinin isminin değiştirilmesi durumunda ne yapabiliriz yazmışsın . spor sanat değildir. soruyorum kros sanat mıdır? bu durumda bize şarkı söylemek düşüyor :)
|
valla çok güzel:)
|
Rungun Bangin :) :) Smile
|
:Rungun: :bangin: :wallbash: :):):):) :D :D :smile:
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:30. |