![]() |
ellerine sağlık..........................
|
sayın elmarya üyemiz; yazdıklarınızı göre bilmek için sağ köşe sayfa var, yazdığınız yazı o günkü sayfanın en sonuna atılır ve sizin yazdığın yazıda 3. sayfada. 3. sayfayı seçip ve yazdıklarınızı görebilirisiniz.
Arkadaşlar yıllık planlar bitti, günlükleri de birebir hazırlıyorum çok az kaldı. kısmetse 1 Eylül saat: 00.00 sitede yayınlayacağım.Ola ki bir sorun olursa1 Eylül pazartesi sabahı saat 10:00'da yayına girecek arkadaşlar. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. |
şimdiden teşekkürler.
|
ellerinize çok ama çok sağlık diyorum arkadaşlar..gerçekten kerem hoca we tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum katkılarından dolayı..planlarımızda derslerde yapılacak etkinlere biraz daha fazla yer werilirse daha etkili olacağı düşüncesindeyim..yani derste de yardımcı olabilmeli..tekrar ellerinize sağlık..saygılar we başarılar tüm arkadaşlarıma..
|
teşekkürler ellerinize sağlık
|
eyvallah biz de sabırsızlıkla bekliyoruz şimdiden teşekkürler arkadaşlarr.....
|
eline sağlık kardes
|
nerde
|
açıklaman için teşekkürler mişey ben çok tedirginimde okuldan sonra hiç bir şeyle ilgilenmedim derste başarılı olabilecekmiyim bilemiyorum kendinize iyi bakın
|
emeğinize sağlık
|
teşekkürler.
|
çok teşekkürler
|
Teşekkürler emeğinize sağlık arkadaşlar, yıllıklar ve günlükler birbirini tutacar inşallah.
|
Teşekkürler emeğinize sağlık arkadaşlar, yıllıklar ve günlükler birbirini tutacak inşallah.
|
Ellerine sağlık hocam...
|
Değerli arkadaşlar hepinize bu samimi duygularınızdan dolayı teşekkür ederim. Dün yıllık planları bitirdim bugün de günlük planlar bitimine çok az kaldı nerdeyse bitti sayılır.
Herkesin merak etiği konuya değinmek istiyorum, yıllık planlar ile günlük planlar birbirinin aynısı, kimsenin kuşkusu olmasın. Günlük plan yapma derdiniz olmayacak inş. ve şunu söylemek istiyorum günlük planlarda görselliğeyer verdim. Çok özen gösterdim bu konuya. Çünkü benim ve diğer arkadaşlarımında en büyük sorunu bu. Herkesin beğeneceğinden emin. Günlük Planları ve yıllık planları görünce bana hak vereceksiniz. Bu arada bir çok aradaşımızda planlarını gönderiyor, neden yayınlanmıyor diye akıllarında soru işareti oluşuyor, arkadaşlarımızın ve benim hazırladığımplanların hepsi 1 Eylül'deyayınlayacak inş. 1 Eylül'ü sabırsızlıkla bekliyorsunuz biliyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim. Sizlerden tek isteğim 32 bini aşkın üyesi olan bu sitemize sahip çıkalım. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Edited by: webmaster |
heycanla bekliyoruz |
BÜYÜK HARFLERLE TEŞEKKÜRLER |
teşekkürler ellerinize sağlık....
|
buraya katkısı olan ve burdan yararlanan tüm arkadaşlarıma çok iyi bir yıl diliyorum.beden eğitimi lider ve özel insanların oluşturduğu bir gruptur.Olimpiyatları izlerken bir yandan kıskançlık bir yandan utanmış bir insan duygusuyla boğuştum.Biz istersek herşeyi yapabiliriz buna inanıyorum.Sporun gücü dünyadaki hiç birşeyde yoktur bence.
|
teşekkür ederiz
|
çok teşekkür ederiz şimdiden ellerine sağlık
|
teşekkürler arkadaşlarr
|
Eline, koluna, yüreğine sağlık.
|
emeğine sağlık
|
emeğinize sağlık Edited by: dewil666
|
hocam çook teşekkürler eline sağlık http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gif
|
13 yıllık beden eğitimi öğretmeniyim.Planlarımı hep kendim hazırladım.Ama ilk defa bu planları beğendim.Bu yıl bunları kullanacağım.Eline ve yüreğine sağlık
|
hocam bir teşekkür de trabzondan.
|
eline koluna yüreğine sağlık teşekkürler
|
teşekkürler hocam emeklerinize sağlık
|
bn açamıyoum |
Hocam ellerin dert görmesin planları az önce indirdim hepsi gerçektende çok özenle hazırlanmış.
Kimse merak etmesin bütün yıllıklar ve günlükler birbirinin aynı ayrıca gerçekten görsellik ön plana çıkmış bunun içinde ayrıca teşekkür ediyorum |
Alıntı:
|
değerli hocam emekleriniz için sonsuz teşekkürler.çok yardımcı oldunuz.yanlız özel okulda öğretmenlik yapan öğretmenler için 1-2-3.sınıf yıllık ve günlük planlarınız varsa gönderirseniz minnettar kalırım.başarılarınızın devamını dilerim.
|
kerem kardeşim artık müfettişler bile senin adını biliyor
kerem balyemez'in sitesinden mi aldınız bunları diye soruyorlar :) (bu arada son yazımı attach edip mail'e eklemiştim ama sanırım dikkat atmedin) |
Çalışmalarınız için teşekkür ederim
|
eline sağlık hocam
|
çok teşekkürler emeğinize sağlık...
|
Kerem Hocam emeğine eline sağlık bu yazın rehavetinden sonra plan yapma derdinde kurtardın bizi İYİ ÇALIŞMALAR.
EĞİTİME FULL DESTEK........... |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:04. |