![]() |
cevapları ne zaman yayınlanacak
|
atletizmde en uzun kisa mesafe 400
|
hentbol oyuncu sayısı 7,basketbol oyuncu sayısı 5 ,basketbol saha ölçüsü 15/28,hentbol saha ölçüsü 40/20
|
solunumun işlevlerinden değildir diye bir soru vardı
|
arkadaşlar benim çok kötü 59 netim çıktı sizlerin kaç?
|
benim 83 net var ama değerlendirme de ek-2 nasıl olacak bilmiyorum çünkü ben meslekte çok yeniyim ve ek-2 neredeyse boş :(
|
<DIR>
<DIR> 67. Aşağıdakilerden hangisi gelişim ilkelerinden biri değildir? A) Gelişim bütün bireyler için farklıdır. B) Gelişim, kalıtım – çevre etkileşiminin bir ürünüdür. C) Gelişim baştan ayağa ve merkezden dışa bir yön izler. </DIR></DIR> D) Gelişim motor, bilişsel, duygusal, toplumsal boyutları birbirinden soyutlamaz, etkileşim hâlindedirler. |
<DIR>
<DIR> 67. Aşağıdakilerden hangisi gelişim ilkelerinden biri değildir? A) Gelişim bütün bireyler için farklıdır. B) Gelişim, kalıtım – çevre etkileşiminin bir ürünüdür. C) Gelişim baştan ayağa ve merkezden dışa bir yön izler. </DIR></DIR> D) Gelişim motor, bilişsel, duygusal, toplumsal boyutları birbirinden soyutlamaz, etkileşim hâlindedirler. ARKADAŞLAR BU SORU YANLIŞ |
arkadaslar benım 70 net var... hentbolda bır takımda olması gereken oyuncu sayısı 12 ymiş bunu da ogrenmıs olduk... allah herkesın gonlune gore versın..
|
aragorn_ hocam MEB 2006 yılında fen liseleri ve sosyal bilimler liselerine öğretmen seçimi sınavında hentbol oyuncu sayılarını sormuş ve kendi cevap anahtarında 7 saha oyuncusu 7 yedek oyuncu olarak vermiş ben daha önce 7 oyuncu 5 yedek 12 kişiden oluşur diye biliyordum ama o soruyu çözünce sınavda 14 diye işaretledim ama o da yanlış çıktı :((
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:58. |