![]() |
Kesinlikle oradayım...
Onur KAHRAMAN Sarıkaya/YOZGAT |
yarın saat 10 da dbakırda tüm il ve ilçe beden eğitimi öğretmenlerinin katılacağı lig heyeti seçimi ve yıllık toplantısı olacak dbakırda nil kolejinde ne olur müdahale edin ve bilgilendirin bişekilde ne olur yardım edin bana en az 1500 kişi olacak ne olur yardım ve akıllaınıza ihtiyacım var
|
Böyle bir tepki vermemiz çok doğru ve yerinde bir karar fakat ben şuna üzülüyorum.Yıllardır İlköğretimde çalışan biz Beden Eğitimi Öğretmenleri 2-3 okul gezerken sevgili Lise'deki meslektaşlarımız neredeydi acaba.Yine benciliz yine kendimize dokunan yılana saldırıyoruz fakat başkası olunca tepki yok.Unutmayın ki 6-7-8. sınıflarda da ders 1 saat...
|
BELKİ OLAMAM AMA MUTLAKA GİDİLMELİ İMKANLARI ZORLAYALIM
TAMER YİĞİT / MERSİN |
bende oradayım inşallah. birliği bozmaya çalışanlar olsada tuzla da da sağ duyu hakim oldu ve ilçe lig heyeti kurulamadı. bu onurlu davranışlarından dolayı arkadaşlarımı kutluyorum.http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley9.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley9.gif
|
Diyarbakırda bu gün lig heyeti seçimleri yapıldı daha doğrusu yapılamadı alkışlı bir tepki verildi 17 ekim tarihi belirtildi 3 otobüs beden eğitimi öğretmeni gidilmesine karar verildi şube müdürüde başta olmak üzere mehmet yeşiltaş
|
bende oradayım
tarık demirel izmir |
izmir karabağlar ilçesi bugün yapılan toplantıda tepkisini ortaya koydu ve lig heyeti oluşturulamadı,müsabakalara katılmama ve ankaradaki eyleme kaldırılacak otobüsler ile topluca gidilme kararı verildi.
|
Özay KICALI
MUT-MERSİN |
Bursa'da görev yapan Beden Eğitimi Öğretmenleri olarak ulaşabildiğimiz arkadaşlarla bir araya geldik.Kararlarımız; lig heyetinin oluşturulmaması,egzersiz yapılmaması ve takım çıkartılmaması yönünde olmasına rağmen temsilen giden arkadaşlarımız biz lig heyetini oluşturalım zira atama yolu ile lig heyetini oluşturacaklar endişesine kapılmışlar.Bizler tepki olarak lig heyeti oluşturmayalım derken içimizden şimdiden çatlak sesler yükselmeye başladı bile.Ama biz bir grup mesleğine ve kendisine saygı duyan, meslek ahlakını herşeyin üzerinde tutan onurlu insanlar olarak; lig heyetinin oluşmasına onay vermeyeceğiz, egzersiz yapmayacağız, takım çıkarmayacağız ve şimdilik sayımız az olmasına rağmen gerekirse tek başımıza dimdik durmak ve birilerine birşeyleri ifade edebilmek adına 17 Ekim'de Güvenpark ta olacağız.Böyle bir tepkinin oluşmasını sağlayanve destekleyen herkese selam olsun.Yanınızdayız ..Sonuna kadar.. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:05. |