![]() |
nasıl farklı mesala bende farklı ve kolay duydum iş olanağıda fazlaymış onda
|
Rekreasyon bölümünde okuyan bir öğrenciden alıntıdır bu mesaj:
rekreasyon bölümüne ayrıca tüm sportif yenetek sınavları tamamlandıkran sonra başırı olanlara son bir eleme olarak GÜZEL KONUŞMA( O AN SEÇEÇEĞİN BİR KELİME HAKINDA DOĞAÇLAMA 3 DK KONUŞMA) ---ÖZEL YETENEK(SPORTİF OLABİLİR,ŞARKI TÜRKÜ-DANS GÖSTERİSİ-KOMEDİ ŞOVU.YANİ SANA ÖZEL BİRŞEY OLAN 3 DK BİR GÖSTERİ YAPIYORSUNUZ) |
dans edebilirsen dans et etkileyivi olabilir güzelmiş yaparsın korkma etkile onları konuşmanla falan: )
|
hepini zsınavlaramı gittiniz başladımı sınavlar
|
hayır hayırlısıyla 10 unda yola çıkıyorum 11 15 ön kayıt 17 sinde sınavlar başlıyo
|
arkadaslar ben gecen sene eskisehire ögrenci goturdum ve halen beden egitimi öğretmeliğini okumaktayım.. dort öğrencimden biri kazandı.. puanı 237 'ydi. buraya basvuru yaklasık 1500 oluyo.. koordinasyon parkuru en ii derece 40 kusur 250 lik arkadaslara soyluyorum 42 küsrt yapsanız bile kazanırsınız hatta 43 küsüratı dusuk olsa bile yerlesme ihtimaliniz yuksek..
|
benim de puanım 250 ve deneyecem inşallah kazanırız arkadaşlar olmazsa ordan kocaeli'ye geçin derim yakınken :)
|
hepiniz ebaşarılarrrr
|
ya bende çukurova da hocalarla çalışacam seneye daha ii oluyor dimi öle
|
sedosss yanilmiosam bu sene hazırlanmıyosun sen.. tabiki bir hoca faktoru gerek psikolojik olarak gereksede antrenmanyapıp yetenegini geliştirme acisindan buyuk bi faktor olumlu yonde..
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:46. |