![]() |
slmlar... sevgili arkadaşlar bu yılki seminer döneminde TRT4 kanalını izleyerek rapor hazırlayacakmışız... bir iki arkadaşımı aradım onlarda da böyle bir durum varmış!!! amamaalesef ki ben lise de sorumluluk sınavlarında görevli olduğum için izleyemiyorum.Acaba hazır bir rapor mu sunacağız??? Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim... sevgilerimle....
|
beden eğitimi dersi yıl sonu raporu örneğiniz var mı bi gönderebilir misiniz teşekkürler |
Spor kulübü bölümüne bakınız.
|
Merhaba arkadaşlar!!!Sene sonu zümresi hazırlayan varsa benimle paylaşabilir mi??? Henüz stajerim ve bu konulara çok hakim değilim... |
selam sevgılı hocalarım nasılsın.
hocamö ben bu sene uzun bı ardan sonra ataması olan bır beden eğitimi öğretmenıyım.(5 seneden sonra) atandım okul bır lıse ve tek beden eğitimi ögretmenı benım. zümre ögretmenler toplantısı tutanagı ve yıllık planlara ıhtıyacım var. ama bu konuda vardımcı olusanız cok sevınırım şimdiden cok ama cok tesekur ederım allah razı olsun herkesden |
tekrar selamun aleykum hocam
hocam bırde okulla gıtım zaman kı cumartesı gıdıyorum dıkkat etmem gereken bır seyler varmı yada sızın bana tavsıyede bulunacagınız bır seyler varmı? |
Hocam öncelikle hayırlı olsun. 10 eylülden itibaren sitemizden gereken evrakları temin edebilirsin. Buradaki öğretmen arkadaşlar size ve bizlere yardımcı oluyorlar. Yani herkes biribirine yardımcı oluyor. İnternetiniz var ise hiç sorun yaşiamayacaksınız demektir. Okula başlayacağın gün ise iyi bir izlenim size yetecektir.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim. |
çok tesekekur ederım hocam ınternet şimdilik evde var gıttım yerdede baglanacam insallah artık bu sayfada bol bol gorusmek dılegı ile saglıcakla kalın
|
4 ve 5.sinif trafik eğitimi yıllık planıda olacakmı hocam....
|
Hocam ben trafik derslerine girmediğim için şuanda yok, ama arkadaşlar gönderirseler hemen siteden yayınlayacağız. bu arada bu planları aralıklı olarak yayınlamaya başlayacağım.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:26. |