![]() |
Tuna hocam benim yavru kurtlarım var. yükseğe çıkmıyoz kaybolurlar :))
|
hocamm bu hayalden çıktı artıkk gemi yürümeye başladıı :) şimdi duyurulara atıyrmm..kalabalık olması daha güzel olucakk sayıyı bana verin yeterrr
|
hat64 sizde bi karamsarlık her konuda mevcut gibi hocam... rahat olun 5 i geçmezse 3 gideriz. önemli olan bu
|
siteye yardım ve kardeş okul kampanyalarını okursanız ayla-06 karamsarlığımın bir espriden oluştuğunu anlarsınız.Okumaya ve algılamaya bağlı hocam.
|
valla hocam okumadım. ben yaptıklarımdan sorumlu olduğum için yetti bana... şimdi GURURUNU yaşıyorum şükür
|
''hat64 sizde bi karamsarlık her konuda mevcut gibi hocam'' ayla-06 bu cümleyi haketmiyorum ben. ya düzeltin yada karamsar olduğumu gördüğünüz yerleri bana gösterin. |
bu sitede ki hocalarımızında katkıları ile bu org. olabilir. Sayın hat64 hocam , denemekte zarar olmadığı için fayda görüyrm di mi :)
|
hocam zaten fikir nerden geldi?? ne zararı. denemekte fayda var tabiii. Kaptan sizsiniz.
|
Bu gemide hepimiz kaptanızz sadece fikirler yer alıyor..(tesekkür ederim ) güzel bir org. olucak kesinlikle sitemizde büyük bir yardımlaşma söz konusu bu büyük bir bağ demekk..bu sekilde daha sıkı dostluklar olucaktır emin olalım :)
|
ayla hocam, ne demek istediğinizi anlamıyorum . Lütfen daha tanışmadan , birbirimizi itmeyelim. http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley2.gif
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:03. |