![]() |
Sayın hocam gerçekten emeğine sağlık , biz beden eğitimi öğretmenleri hazırcılığa alışkınız , o yüzden bence siz taktir edilmesi gereken birisiniz tebrik ederim Size bir soru sormak istiyorum; sayın hocam bu yıllık planlarda kazanımlar farklı lakin konular yani etkinlikler kısmı hep aynı acaba sorun olmazmı
|
biz beden eğitimi öğretmenleri hazırcılığa alışkınız , o yüzden bence siz taktir edilmesi gereken birisiniz tebrik ederim Size bir soru sormak istiyorum; sayın hocam bu yıllık planlarda kazanımlar farklı lakin konular yani etkinlikler kısmı hep aynı acaba sorun olmazmı 4-5 sınıfların planları aynı 6-7-8.sınıflarda birbirinin aynısı gibi görünüyo sorumu yanıtlarsanız sevinirim ama diger yayınlanan planlara da baktım en harika hazırlana plan bu günlük planlarınızıda indirdimemeğinize yüreğinize sağlık degerli hocam
|
Hocam bu 4 haftalık planı henüz yayınlamadınız değil mi ? Hani şu disk,cirit konularını çıkartıp yenilediğiniz ve yıllık plana olana uygun günlük planları ? Eğer yayınladıysanız nerde ben göremedim ?
|
kardeş eline sağlık...........
|
hocam çok sağol,günlük planlarıda gönderirsen çok iyi olur
|
arkadaşlar teşekkür ederim sıra ile sorularınızı yanıtlayacağım:
Suna hocam 4.5. konuları aynı bunun sebebi ilköğretim 4.5. sınıftaki diğer derslerininde konuları aynısı (matematik, türkçe vb.) 6.7.8 lerde ise konular aşamalı olarak seviye yükseltilmiştir, dikkatli incelediğimizde bu görülecektir. günlük planlarda da zaten belirtilmiştir. aynı konuları olsa bile işlemekte herhangi bir sorun olmaz, çünkü dersleri işleyeceklerbizler. sadece seviyeyi düşürürüz. o yaş grublarına görederslerimizi işleriz. seyit ve chumi hocam günlükler zaten verilmişti, sadece4 haftayı değiştirdim. onları alıp indirebilirsiniz. 4 hatfya ileriki günlerde yayınlaycağım. günlükleri aşağıdaki linkten indrebilrisiniz. 2008-2009 Beden Eğitimi Günlük Planları |
|
süpersin kerem hocam siteye ne zaman girsem bi yenilik var. ellerine sağlıkhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley16.gif
|
elleriniz dert görmesin öğretmenim..emeğinize sağlık..harikasınız.. [img]smileys/smiley32.gif[/img] [img]smileys/smiley32.gif[/img] [img]smileys/smiley32.gif[/img] [img]smileys/smiley32.gif[/img] [img]smileys/smiley32.gif[/img] [img]smileys/smiley32.gif[/img]
|
HOCAM BEN GUNLUK PLANLARINIZI BULAMIYORUM GOREVE YENI BASLADIM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:32. |