![]() |
ne yaparsanız yapın kamudaki ve mebdeki ADELETSİZLİKLERE VE KOLTUK KAVGALARINA bir son verilmesse bundan daha iyi olmaz....
|
Alıntı:
|
arkadaşlar kesinlikle bu zihniyet değişmedikçe biz beden eğitimi öğretmenleri daha çok bağırırız. Bunun için bu başımızdaki zihniyet gitmeli ve onun yandaşlarınada derhal görevlerini elinden alınmalıdır.
|
Ders saatimizin artmasını bizlerde isteriz.Okullardaki şiddetin önlenmesini istiyorlar sonrada ders saatini bire indiriyorlar.Öğrencilerimizin ders saatinde yormaya fırsat kalmadan zaman bitiyor.Beden Eğitimi dersini dört gözle bekleyen öğrencilerimiz var.Yeni yapılan okullara mermer süslemeler yapılacağına yanına belkide aynı masrafa salon yapılabilir diyorum. |
bu her olimpiyattan sonra gündeme gelir: buhar olur uçar.
|
20 sene önce olması gerek bişeyi biz hala daha olması gerekliliği üzerine konuşuyoruz.
|
Türk sporunun temeli zaten yeterince sağlam değildi.Bu ders saati ile iflah olmaz bir hal aldı.Okulların fiziki imkanlarının yeterli olmadığı tüm meslektaşlarım tarafından biliniyor.Sportif malzeme konusu ise kanayan bir yara.Okul idarelerinin seçmeli derslerde dayatmaları ve alanımız dışında derslerin seçilmesi,spor etkinliği seçilse bile idareciler tarafından gasp edilmesi bir çok meslektaşım tarafından dile getirildi.Egzersiz konusunda yaşanan talihsizlikler bunların üzerine tuz biber oldu.
Bu şartalarda çalışmak çok zor... 40 dakikada ders işleyebilen arkadaşlarım varsa yolunu yöntemini bizimle paylaşabilirse çok yararlı olacak. (Talim Terbiyeninbu konu hakkında bilgisi varki ders saatini bu hale getirdi. Açıklarlarsa bizde öğreniriz.) |
Sadece gülüyorum bu açıklamaya :) |
İyi gunler hocam.İlkögretim beden egitimi programında yer alan Atatürkcükle (2104) ilgili konular yalnız yenisi olacak bınları nerden bulabilirim.Okulumuza gelen müfettisler eksik oldugunu söyledi.TTk nun sitesine baktım orda beden egitimininki yok diger bransların var.yardımcı olursanız cok sevinirim.tesekkurler simdiden. |
biraderler sizler yerinizden atıp tutuyorsunuz bugüne kadar bimer'e bi e-dilekçe atınız mı? işte beden eğitimi dersinin saati az neden almıyorsunuz bedencileri işte ollimpiyatlardaki sonuç ortada.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:46. |