![]() |
selocan ne haber bende buradayım |
bende buralardayim olum yazsana msn adresini anliyorum takliyorsun internete heralde kerem silmez verdim mail adresimiz diye kardeş eklkersen muhabbet ederiz selahattin_usta@hotmail.com :D
|
Merhaba arkadaşlar ben 2003 mezunu yunus herkese yeni eğitim yılında başarılar
|
Aleyküm selam murat kardeş. Kardeş nasılsın iyisindir inşeallah. Yahu koca aksaray besyodan 2005 mezunu Selahattin, Murat ve ben mi varım digerleri nerde yahuuuuu http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley17.gif |
selam arkadaşlar 2003 mezunuyum gece 4 c den hakkı güçlüer gebze endüstri meslek lisesindeyim hakkimiz@hotmail.com görüşmek üzere selamlar
|
selam kerem hocam 2003 mezunu d sınıfı antalya gazipaşadan turgay.ellerine saglık .çok güzel olmuş sitemiz.senin aksaray besyo da kaldıgını duymuştum.tam olarakta bilmiyorum.inşallah öyledir,tüm aksray besyolara selam.
|
selam Aksaray besyo'lu kardeşlerim. Ben 2002 mezunu Antalya Gazipaşalı Onur Niğmet ÜNER. Şuanda konya çumrada görev yapıyorum. son anda aksaray besyo diye NOT görünce çok sevindim, gurur duydum. Kerem kardeşimden Allah razı olsun! Ramazan ayı bütün dünya Müslümanlarına ve Türk milletine hayırlı olmasını, cümlemizin üzerine Ramazan nuru yağmasını Cenab-ı Allahtan Niyaz ederim. |
SELAM KEREM BEN SEZGİN 2005 MEVZUNYUM HELAL KARDEŞ ÇOK GÜZEL OLMUŞ DİĞER ARKADAŞLARA SLM MSN sezgin2727@hotmail.com
|
selam arkadaşlar şu ana kadar msj yazanların içinde en eski mezun benim herhalde 2001 mezunu antalya gazipaşalı rauf özdemir şuan gazipaşa macar iöo da çalışıyorum ayrıca turgaya isaya ve nimete selamlar
|
selam arkadaşlar şu ana kadar msj yazanların içinde en eski mezun benim herhalde 2001 mezunu antalya gazipaşalı rauf özdemir şuan gazipaşa macar iöo da çalışıyorum ayrıca turgaya isaya ve nimete selamlar
|
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:11. |