![]() |
hocam onu ben yapmadım ama arkadaşlara bir sorayım haber veririm size.
|
hocam eğer bulursanız beni çok mutlu edersiniz.çünkü zaman çok azaldı ve ben hareketlere başladım.tek eksiğimiz müzik diyebilirim.benzer birkaç müzik denedim ama hareketleri oturtamadık.en kısa zamanda umarım bir haber alırım sizden.şimdidedn çok teşekkürler.
|
hocam gösteriler harika olmuş.bunların çizimleri ve müzikleri varmı hocam.
|
hocam müzik leri açarken parola istiyor parola nedir yardım cı olabilir misiniz
|
hocam şifre felan yok, bilgisayarınızda kcodec programı olması lazım.
|
bu gösterinin müziklerinin isimlerini öğrenemezmiyiz arkadaşlar. ben birini buldum ama diğerini bulamadım. site yönetimimiz yardımcı olursa sevinirim.
|
merhaba öncelikle herkese teşkkürler Görüyorum ki herkes bi şekilde arı gibi çalışıyor. herkese kolay gelsin. bu şifonlu hareketlerin müzikleri gerçekten çok güzel olmuş fakat tam olarak can atillanın hangi albümünde ve hangi eseri bilgisi olan arkadaşlar lütfen paylaşalım . EMEKLERİNİZE SAĞLIK..... MÜZİKLERİN İSİMLERİ VE ALBÜM ACİLEN LAZIIIMMMM TEŞEKKÜRLER
|
1.ci Müzik spanish dance isteyene gönderebilirim 2.müziği bende bilmiyorum bilen ismini verirse veya müziği gönderire sevinirim
|
Hocam emeğinize sağlık fakat video linki hata veriyor.Tekrardan güncelleme yaparsanız sevinirim.
|
Kerem hocam acilen bu gösterinini müzikleri lazım hiç bir yerde bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. En azından müziklerin ismini ve sanatçısını yazarsanız. Spanish dance yazmış bir arkadaşım ama bulamadım...teşekkür ederim....
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:47. |