![]() |
teşekküler hocam verdiğiniz bilgilerden dolayı
|
hocam meraba beden eğitimi öğretmeniyim.seçmeli dersler yanında son sınıfta uzmanlık ve yardımcı uzmanlık olarak branş seçtik.sadeceuzmanlık olarak aldığım branş dersinden antrenörlük belggesi alabilirim demi.tşk
|
hocam öncelikle teşekkür ederim bizleri
böyle bilgilendirdiğiniz için. herhangi bir tarih sınırlaması varmı belgeyi alabilmek için. birde seçmeli ders yada ihtisas gördüğümüz belge için transkrip yeterli ouyor mu? |
hocam herhangi bir tarih sınırlaması yok. Uzmanlık belgeniz varsa (ihtisas) gerek yok fakat seçmeli dersten alacaksanız transkrip belgesi tabiki lazım. Seçmeli dersleri ancak transkipde görebilirler.
[FLASH WIDTH=468 HEIGHT=70]http://www.bedenegitimi.gen.tr/swf/banner1.swf[/FLASH] |
arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla futbol federasyonu uzmanlık almayanlara belge göndermiyor diğer branşlardan alınabiiyor
|
off ne uzun bir konu ya okudum okudum bitmedi aynı zamanda çokta karmaşık bir konu bu sene mezun olucam neyden antrenörlük alıcam onu bile anlatmadılar bu güne kadar iyiki böyle bir sitemiz var kerem hocam her şeyi anlatmış ama ben yine kerem hocama bişeler sorucam tam anlamadım sanırsam http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley36.gif
|
Hocam gördüğümüz seçmeli derslerden birden fazla belge alabilirmiyiz. Ben üniversitedeyken güreşten 2.liğim var ama seçmeli ders olarak görmedim bu durumda alabilirliğim varmı? Bizi aydınlattığınız için teşekkürler. |
Antrenörlük eğitimi yönetmeliğinin 20. maddesinin a fıkrasına göre 1 saatlik seçmeli ders bile olsa sadece 1 branştan antrenörlük belgesi alıyoruz.
Arkadaşlar seçmeli ders yada uzmanlık belgesi diyor. Seçmeli ders olarak görmediyseniz alamazsınız. Ama şu şekilde yapabilirsiniz antrenörlük kurslarını takip edersiniz ve kursa katılrak belge alabilrisiniz. |
antrenörlük eğitimi bölümü futbol antrenörlüğü mezunuyum, belgelerimi futbol federasyonuna gönderdim, 15 gün içinde bana antrenörlük belgemi gönderdiler.
araştırdığım kadarıyla, beden eğitimi öğretmenliği vs. branşlarda okuyanlar aldıkları seçmeli derslerden herhangi bir tanesinden 1. kademe antrenörlük belgesi alabiliyorlar. ancak ikinci bir branştan belge alamıyorlar. eger uzmanlık dersi almışlarsa o branştanda 2. kademe antrenörlük belgesi alıyorlar.. yani ister antrenörlük eğitimi bölümü olsun, ister öğretmenlik bölümü olsun sonuçta elimizde sadece bir tane branştan antrenörlük belgesi oluyor. ben futbolun yanında yüzme antrenörlüğünüde almayı düşündüm fakat bana olumsuz yanıt verdiler. ancak açılacak kurslara katılarak alabiliyormuşuz. bu kurslarda da beden eğitimi mezunu oldugumuz için birçok dersten muaf oluyormuşuz. umarım yardımcı olmuşumdur. yanlışım varsa düzeltin lütfen, iki branştan belge alan varsa nasıl oldugunu anlatırsa sevinirim..... |
merhaba.geçen hafta (07.05.2008) futbol federasyonunun beylerbeyi şubesini aradım.antrenörlük kursları ile ilgilenen kişi ile konuştum ve denklik verilip verilmediğini sordum ama karşımdakı kişi konudan gayet uzak bi şekilde ''bizde öle bi şey yohk '' :) dedi.
acaba futbol federasyonundan nasıl denklik alabiliriz?? |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:49. |