![]() |
elimizden geldiğimce yardımcı olmaya çalışırım ulaşırsanız bana yardımcı olurum
|
elbette bende elimden geldiğince uyarım..
|
hocam çok afedersizniz bayadan beri bağlantım olmadığı için göremedim.. tabi ki isterim bir üniversitenin yetenekler sınavlarının nasıl olduğu hgakkında geniş bilgiler.. |
hocam sizce hangi üniversite iyi besyo ve eğitimi bakımından yada hangi üniversitenin yetenek sınavı kolay
|
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ tabiiki .. sınav da; çalışan ve yetenekliler için kolaydır..http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley2.gif
|
arkadaşlar izzet baysal oldukç aii bir üiversitedir. beden eğitimi oldukça iidir
hocaların titreleri bence çok önemli çoğu yrd doç yada profesördür derslere alanınada uzman hocalar girmektedir. bir sitesine bakrsan ne dediğimi anlarsın |
hımm teşekkür ederim
|
sevgili arkadaşım, Eğer ki iyi bir çalışma yaparsan ve spora yatkınsan bence her üniversiteye girebilirsin, ama bizim ülkemizde maalesef ki torpil uygulamaları oluyor ve ben buna çok üzülüyorum, Zaten bize bedenci denmesinin tek nedeni de bu torpille giren kişilerden kaynaklandığını düşünüyorum... Anlatmaya çalıştığım; sen sen ol, vargücünle çalış ve torpillileri de ezip geç. sana şimdiden kolay gelsin
|
o emeğe saygısızlık işte sen kazanacam diye çalış dur ama sporun s sini bilmeyenler elini kolunu sallayarak kazanıyorlar çok acı bir durum neyse cevabınız için teşekkür..
|
ahmet hocam çok doğru söylemişş
|
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:26. |