![]() |
evet şambayat ile oynadık adıyamnda yendik fakat mardine gelmediler hükmen maglup oldular play-off gruplarını beklıyoruz amaçımız var olan voleybol potansiyelini devam ettirmek inş. başarılı oluruz.sizede başarılar diliyom çalışmalarınızda kolaylıklar diliyom aynı zamanda görüşmek dilegiylee |
vedat hocam üniversitedeyken 1. mi yoksa 2. öğretimdemiydiniz? ben 1. öğretimdeydim. iskenderun'luyum. belki hatırlarsınız.
|
ben 2.ögretimdeydim valla ismen hatırlayamadım simayı görsem mutlaka hatırlarım,hataylılar vardı onlar hatırlıyorumm. mail adresim sportmen-27 hotmail görüşmek dilegiyle
|
siz handan,heval ve melis ile aynı sınıftaydıydınız.ben halen onlarla görüşüyorum.onlar yurtta benim oda arkadaşlarımdı.neyse umarım maçlarda görüşürüz.saygılar.
|
selam bende dicle beden eğt 1997 mezunuyum. Tüm arkadaşlara selamlar...
|
merhaba arkadaşlar ben bu okulun ilk mezunlarındanım 15 yıl oldu o dönemin akılda kalan lakabıyla (kadayıf) uzun yıllar hatırlandık güzel yıllardı.....sevgiyle kucaklıyorum meslaktaşlarımı..
|
ben dicleden değilim ama oradan çok değerli insanlar tanıdım..hayatımda büyük yer kaplayan bir öneme sahiptir dicle.umarım birgün öğretmen olarakorayı yaşama fırsatı bulurum.sevgili hocalarıma iyi günler.
|
Heyy Dicleliler Selam :)) Öqrt. Birinci Sınftan Önd3R ßen ;)
|
ya arkadaşlar çook iii ama bıze yardımcı olursanız nasıl olur saygılar
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:16. |