![]() |
valla bana müdürüm böyle açıklama yapmadı. çok tşk aderimhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gif
|
mrb hocam benim kafam çok karıştı. Bazı arkadaşlar 2 sınav girmiş. Formatör öğr. aradım sınav notu girilmiyecek diyor. 2 derse katılım ve performans notu girilecek diyor.Şimdi ne yapmam gerekiyor
|
sayın hocam herkes birşey söylüyor ama iki tane 1.sınav 2. sınav kısmına not girebilirisinz bunla birlikte isteğe sağlı en az 1 tane ders ve etkinliklere katılım ve performans notu girmelisiniz
|
teşekkürler. |
Sayın AYŞECALAYIR 'a. Sevgili öğretmenim, arkadaşlarınız ve formatör öğretmenin kafanızı karıştırması çok doğal. Doğru bilgi tam burada. Kerem Hocamızın röportajında::::
: TABLE-LAYOUT: fixed" cellSpacing=1 cellPadding=3 ="tableBorder"> ="msgableRow">Konu: e-okul ile ilgili herşey Gönderim Zamanı: 05-Ocak-2008 Saat 20:39 ="msgableRow"> height=150 ="msgLineDevider"> OVERFLOW: auto" Değerli üyelerimiz; bilindiği üzere notlarımızı artık e-okula giriyoruz. Fakat bir tartışmadı sürüyordu, e-okulda not kısmında yazılı yazıyordu acaba biz yazılı yapmadıysaknotumuzu nereye gireceğiz diye, Biz bunu öğretim programı geliştirme komisyonlarında adına Cenk TEMEL'e bildirdik, bu bugün baktım artık beden eğitimi dersinde notlar kısmında yazılı yazmıyor sınavlar yazıyor. Notumuzu daha önce yazılı kısmına gireceğiz diye sitemizde duyurmuştuk fakat bazı arkadaşlar notlarını derse etkin katılım kısmına girdiklerini söyledir.Derse etkinlik kısmına girenler bu notları tekrardan sınavlar bölümüne girmeleri lazımdır. Kaç tane not vereceğiz? - 2 tane sınav notu (isteğe bağlı 1 yazılı1 uygulama) -En az 1 tane derse etkin katılım (isterseniz3 tanede verebilirsiniz) - En az 1 tane performans (isterseniz 5 tane verebilirsiniz) |
şimdi yazı nızı okudum hat64
rahat ol senin kadar tersten okumam okuyamam zaten yazını anladım kerem yazdı zaten teşekkürler |
Ayşe Hocam, şuan benim yaptığım röportajda ve Beden Eğitimi Dersi Öğretim Programı Kitabında yazanlara göre yazdığım kesin ve nettir. Başkalarının değil sizin ne yaptığınız önemlidir. Beden Eğitimi öğretim öğretim Programı kitabına göre,
- 2 tane sınav notu (isteğe bağlı olarak I. dönemde 1 yazılı1 uygulama olabilir) -En az 1 tane derse etkin katılım (isterseniz3 tanede verebilirsiniz) - En az 1 tane performans (isterseniz 5 tane verebilirsiniz) - Birde öğrenci isterse proje ödevi verebilirsiniz. Zaten e-okulda girilecek yerler verilmiş, 2 tane sınav, 2 proje, 3 tane derse etkin katılım, 5 tane performans verilmiştir. Yukarıdaki açıklamamda en az olanları verdim size. İnş. açıklayıcı olmuştur. |
|
bu konuda bizi aydınlattığınız için teşekkürler.Ancak derse katılıma not vermezsek ki vermedik bundan acaba problem çıkarmı?
|
Hocam sorun çıkar, müfettiş ikinci dönem geldiklerinde birinci dönem notlarına bakıyorlar ve sizin bir notunuz eksik gözükecek. Sizin için sadece teftiş defterine şöyle bir ibare yazar, "Beden Eğitim derslerinde derse etkin katılım notu verilmesi lazımdır" diye bu durumdamüdürünüz ve diğer arkadaşlarınızın önünde biraz canınız sıkabilir.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:07. |