![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Alıntı:
|
Alıntı:
Beden egitimi dersinde sınavlar yazılı ve uygulamalı olmak üzere iki sekilde yapılabilir. 4-8. sınıflarda yazılı sınav yapılıp yapılmayacagı zümre ögretmenler kurulu kararı dogrultusunda belirlenir. bunu bile başka taraftan anlıyolar. emin olun eşeğe hendek atlatmak daha kolay.. hem de okulum çok elit bi okul ben böyle yerlerde işlerin daha profesyonelce ilerlediğini zannederdim ama malesef |
teşekkürler
|
110607 alıntı onlara göre okuldaki diğer 20 yıllık bedeneğitmci ne yapıyosa o doğru.
Bu ifadenizden eski Beden Eğt. Öğrt.yanlış yaptığını anlıyorum.Okul yönetimindeki kişilerin sizin ifade şeklinizden anlamamak için çaba sarfettiğine inanıyorum.İfade veya anlatım şeklinizi değiştirin. O zaman bakın. Ben 29 Yıllık Bed. Eğt. Ögrt. yim. Yazılıları, sözlüleri veya uygulamalı sınavları çok rahat anlatıyorum. |
ellerinize sağlık
|
ellerinize sağlık
|
Merhaba 2015-2016 Eğitim öğretim yılı için. 2 uygulama notu 2 performans notu verilmek zorunlu diye biliyorum. Ancak hangi hocama sorsam performans ödevi vermiyor. Bu sene yeni atandım müfettiş dosyalarımı incelemeye gelse performans ödevi vermediğimi görürse sorun olur mu ? Tecrübeli hocalarım cevap yazarsa sevinirim.
|
Alıntı:
|
Sınav
arkadsşlar bu yıl yenı atandım sımdı uygulama beden eğitim dersi sınavı ve spor ve fızıkı etkınlık desı sınavı aynı anda mı yapacam yıllık planda spor ve fızıkı etkınlık sınav tarıhı ıle ilgili herhangı bırsey bulamadım kafamdan sınav tarıhı mı gırecem
|
Alıntı:
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:28. |