![]() |
Allah razı olsun böyle bir siteyi kurduğunuz için... emeklerinize sağlık ... saygılar..
|
hocam bu arada diğer aylar günlükler ne zamn gelir?... ellerine sağlık...
|
Webkerem site yönetıcısı aksaray besyo mezunumu cevap yazarsa sevınırım. Ben 98 girişliyim aksaray besyoya
|
Alıntı:
|
hocam devamı ne zaman geliyor...
|
SAYIN:
webkerem SAYGILAR SUNUYORUM TEŞEKKÜR EDİYORUM |
merhaba hocam bu günlük planların yıllıklanını açamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.teşekkür ederim.
|
emeğinize sağlık,,
|
yani sayın hocalarım hazır plana konuyoruz ama her yorum yapan da bu 40 dk. eksikliğini yazmak zorunda mı?
biraz daha dikkatli yorum yapmalısınız biri yazmış devamının ne gereği var? |
hocam teşekkürler.emeğineze sağlık
|
emeğinize sağlık
|
hocam ellerine sağlık.çok teşekkur ederim bütün öğretmen arkadaşlarımın adına
|
hocam elinize sağlık. bizi büyük bir dertten kurtardınız. günlüklerin devamını bekliyoruz. saygılar...
|
bu günlük planların gerisi ne zaman gelir hocam
|
Emeklerinize sağlık hocam. Çalışmalarınızda başarılar.
|
Alıntı:
|
hocam gunluk planların devamı ne zaman gelcek
|
bırde bu sekılde okul muduru ımzalar mı yenı basladımda yıllık planları pazartesı vercem gunuklerıde hepsını cıkarınca mı vereyım yoksa oyle parca parca kabul eder mı yenı oldugumdan kımse kusura bakmasın sacma <soru sorduysam
|
hocam devamı nezaman acaba harıka olmus tesekkurler
|
hocam ortak sınıflar ıcın bı tane gunluk plan yeter
gunluk planlarınızı p.tesi gunlerı haftalık ımzalatın sonradan karısmaz |
teşekkür ederiz
|
Emeğinize sağlık
|
Alıntı:
|
tesekkur ederım hocalarım acemı olunca boyle oluyo atıyorum bu hafta eylul ucuncu haftadakı gunluk planları haftalık ımzalatayım sonra onumuzdekı hafta sırayla dıyosunuz tesekkur ettım bılgınız ıcın saygılar dılerım hocalarım
|
Ellerine sğlık çok teşekkürler hocam
|
sn hocam saygılar...
|
sn hocam bu rar dosyada sadece eylül ekim ayı günlükleri mevcut, devamındaki günlükler yayınlanacak mı?
|
Alıntı:
|
hocam sen o bildiğim bütün aşk bahçelerinin en nadide çiceğisin:))) ellerinize,emeklerinize sağlık
|
Alıntı:
|
tmm hocam teşekkürler...
|
teşekkürler hocam
|
slm arkadaşlar beden eğitimi öğretmenliği ikinci öğretim olan yerleri öğrenmek istiyorum(ne kadar varsa ben bulamadım) yardımcı olursanız sevininirim
|
sen var ya sen hocam,süpersin yaaaaaa...gerçekten çok güzel bir plan...umarım bizi günlükler kısmında yarı yolda bırakmazsın...çok çooooookkkkkk teşekkürler....Allah senden razı olsun,Allah yolunu açık etsin...
|
Ellerine sağlık hocom
|
elinize sağlık teşekürler...
|
emeklerinize teşekkürler sayın hocam
|
Çok teşekkürler hocam.Gerçekten süpersiniz.
|
Sayın Hocam, Ellerine sağlık...
|
bir tarih versen de tüm öğretmen arkadaşlar rahatlasa saygılar
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:43. |