![]() |
inş. saolasın aralık 4-5inde orduda türkiye şampiyonası var. ama burdada voleybol turnuvalarımız var. bakalım inş. bir aksaklık olmassa bu tarihlerde ordudayım. görüşme inkanımız olur sanıyorum. |
murat kaya hcm slmlar eger yanılmıyorsam suat kayanın abisi olmalısınız? saygılar
|
murat kaya bende ahmet kaya sen hala yaşıyonmu?
|
ahmet hocam siz yaşıyormusunuz ya hiç sesiniz solunuz çıkmıyor bu sıralar.
ne yapıyorsunuz iyisiniz inş. |
valla ilhan cım kusura bakma bu aralar biraz sağlık sorunları vardı onunla meşguldum.yeni hallettik şükrolsun.sizde ne var ne yok site biraz genişlemiş .bu arada tebrikler şampiyonada derece yapmışsınız. TEBRİK EDEERİM
|
ahmet hocam geçmiş olsun. bende biraz rahatsızım bu sıralar. tşk ederim hocam. ALLAH sizlerede nasip etsin inş. ama yapılan başarıların göz ardı edilmesi bazı kişilerce insanı bezdiriyor. o adamlar başarıyı düşünmüyor senin derslerinin boş geçmesinden şikayet ediyor. neyse inş. sizlerin idarecileri bu şekilde değillerdir. |
şule hocam ahmet hocam nerelerdesiniz sesiniz çıkmaz oldu yine.
|
slm arkadaşlar ahmet yasıyom ya sen nasılsın evlendin mi haberim yok evet suat kayanın abisiyim sen sınıf arkadaşısın heralde............... |
hocam merhabalar,
iyiyim teşekkürler.siz nasılsınız.bu arada iyi bayramlar.görüşmek üzere. |
Yakupçuğum ne arıyosun burada ya. |
kocum teknolojiye uzak kalmayalım dedım.bende seni görünce şaşırdım.gercekte fazla görüşemiyoruz.sanal da göüşelim |
selam arkadaşlar nasılsınız. sesiniz soluğunuz çıkmıyor. arkadaşlar irtibatı koparmayalım. 1. dönemin sonuna yaklaşmış bulunuyoruz. herkese ALLAH kolaylıklar versin... görüşmek üzere ...
çalışmalarınızda başarılar iLhaN |
yakup hocam ne ediyorsun .... kendileri benim ev arkadaşım harika bir insndır . iltifat olarak algılanmasın. hadi eller havaya... http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gif |
slm arkadaslar simdiden iyi tatiller hepinize bu aralar yazan yok kayıpsınız hımmmmmmmm......................
|
iyi akşamlar arkadaşlar inanın yeni gördüm burayı.hepinizi tanıyorum.ahmeti olsun muratı ilhanı suleyi.gerçekten çok mutlu oldum.hepiniz yaşıyorsunuz..murat karadenizin neminden küflenmişindir arkadaş..bizim sınıftaki küflüye dönmüşündür..ne zaman geliyorsun sivasa..görüşmek dileğiyle iyi akaşamlar
|
hocam merhaba hoş geldiniz. sizi aramızda görmek güzel. biraz kendinizi tanıtırsanız bizde sizi tanırsak seviniriz inş.
|
arkadaşlar hepinize merhabalar,
birinci dönemi bitirdik.hepinize iyi tatiller.bu arada unuttuk birbirimizi.ayrıca doruk_58 sen bizi tanıyosun da hemde konyadasın sanırım, biz de seni tanıyalım.ilhan hocam, yakup hocam iyi tatiller.görüşmek üzere... |
merhaba arkadaşlar nasılsınız...demeyi çok isterdim ama fazla ilgilenen yok bu bölümle..şule ben seydişehirdeyim.ama resmini tanıyamadım belki yanlış hatırlıyor olabilirim seni tanıma konusunda.kendinize iyi bakın iyi tatiller
|
merhaba doruk 58.ilgilenmez olurmuyuz ama şimdi tatilde olduğumuz için böyle.seydişehirde misin?kendini biraz bize tanıtman lazım.kaç yılı mezunusun?adın ne?ben 2003 mezunuyum.bende hadim ilçesinin bir kasabasında görev yapıyorum.kendine iyi bak görüşürüz...
|
meraba ben cankiz.galiba cogunuzu taniyorum[img]smileys/smiley36.gif[/img]..suan meslegimi yapamiyorum.avustralyadayim.ama sizlerin boyle meslegini icra ettigini gormek beni mutlu etti.bende burda birseyler yapmaya calisiyorum.mesajlarinizi bekliycem beni taniyan arkadaslarimla gorusmekten mutluluk duyarim..
|
slm arkadaslar bende cumhuriyet besyo mezunuyum ordu ünyede görev yapiyorum ilhan ben cemal nasilsin murat kaya sen ordunun neresinde görev yapiyorsun beni tanirsin heralde ben seni taniyorum bir üst siniftaydin diger arkadaslaride büyük ihtimalle tanirim
|
cankızcım meraba canım ben şule.napıyosun?ta avustralyalardan buldun bizi demek.ne var ne yok?avustralyada hayat nasıl?çalışıyo musun?kendine çok iyi bak sık sık görüşelim olur mu?öptüm.
|
şule ve cankız sizi burda görmek şaşırttı beni bi o kadar da sevindirdi. ben özlem bu arada, hani gülefer ile beraber gezen:) geçen dönemde zübeydeyle karşılaştımçok mutlu oldum. artık sık sık fırsat buldukça ziyaret ederim bu siteyi.. görüşmek dileğiyle ... diğer cübesyo lu arkadaşlarada selamlar
|
bende 2000 mezunu ayşegül biz eskiyiz kimseyi tanımıyorum bu yüzden ama tüm arkadaşlara slmlar
|
ben bulurum sekercim.burasi iyidir ben egitimime devam ediyorum.cok zamanimi aldi ama umarim sonu guzel olcak.senlede karsilasmak cok sevindirdi beni.tabiki hep goruselim.kimbilir kimler var burda.facebook diye bir site var.orda eski sinif arkadaslarimin cogunu buldum.sende uye ol.uzun bir sureden sonra konusmak gorusmek okadar guzelki.ve en onemlisi ben bukadar uzagim sizden[img]smileys/smiley19.gif[/img]
|
waw ozlem naailsinnn??cok guzel tesaduf neler yapiyosun?sende facebook a uye ol olurmu?
|
merhaba özlemcim nasılsın?ne güzel uzun zaman sonra böyle karşılaşmak.napıyosun?nerde görev yapıyosun?bak bi de güleferle gezen özlemim diye yazmış!sanki unuttuk mu canım ya aşkolsun.bundan sonra sık sık görüşelim olur mu?
|
selam ben adem kuzucu güründeyim bende hepinize selamlar
|
hatırlamayacağınızı hiç düşünmedim ama sizden başka arkadaşların hatırlamaları için yazmıştım. ben şimdi tekirdağ çorlu'dayım. evlendim buraya göç ettim daha öncede güründeydim şule ve cankız bilirler. ayrıca facebook a üyeyim, seni en kısa zamanda bulacağım emin ol cankız. şule tabiki de görüşelim bende çok isterim. |
merhaba cankız ve özlem bende sizdenim tülay tanıdınızmı
|
tülay aşkolsun cankızla özlemi tanıdın beni tanımadın.ben şule.küstüm valla.neyse nerdesin?neler yapıyorsun?görüşmek üzere...
|
şuleciğim tanıdım ama emin olamadım.göreve başladım 3. yıla gireceğim.sen nerdesin.göreve başladın mı.bu sitede hep bizim mezunları aradım sonunda buldum.görüşmek üzere
|
mrb tülay naber nasılsın. sen şu çorumlu tülaysın değil mi. hani bi dönem dersaneye beraber gittiğimiz. nerdesin şimdi görev yerin neresi. görüşmek üzere...
|
Var arkadaşım mezuniyet yılı kaç acaba ?ben 95 mezunuyum özden
|
merhaba özlem.evet tahmin ettiğin kişiyim çorumlu tülay.kastamonudayım.evlendiğini yazmışşın.çocuk var mı.bende evlendim.görüşmek üzere |
2000 MEZUNLARI NERDESİNİZ BU VEFASIZLIK NİYE HANİ BİZ HEP BİRBİRİMİZİ ARAYIP SORACAKTIK GÖZDEN UZAK OLAN GÖNÜLDENDE UZAK OLUYORMUŞŞ DEMEKKİ BEKLEYECEĞİM YİNEDE |
tulayy cankiz ben..nerelerdesin?neler yapiyosun seker..cevabini bekliycem?
|
merhaba arkadaşlar; merhaba ahmetciğim,muratcığım ve diğer arkadaşlar nasılsnız umarım iyisinizdir.Bende 2004 mezunuyum ama maalesef sizinle aynı mesleği yapamadığımdan dolayı çok çok üzgünüm.Çünkü ben giresunda polis memuru olarak görev yapıyorum.Herkese başarılar diliyorum.
|
merhaba levent arkadaşım.hoş geldin aramıza.sanırım sende bizim sınıftaki ilkayın eşi leventsin.eğer öyleyse ilkaya çok selamlarımı söyle.ben şule.görüşmek üzere...
|
ohhh valla hepiniz evlenmişsiniz ne güzel.inşallah mutlusunuzdur.her şey gönlünüzce olur inşallah.tülaycım ve özlemcim bebek varmı?görüşmek üzere...
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:51. |