![]() |
1 notu da davranıştan vermiş olamazmııı
|
olmuyor hocam bakanlık müfettişi 3 notunuzu da planda ve zümre de belirtin demişti...
|
iyi günler hocam bir konuda sizlerden fikir almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim Orta Öğretim müfredatının değişmesiyle birlikte kademeli olarak malumunuz beden eğt dersleri 2 saate çıkarıldı yalnız 11-12. sınıflarda eski müfredata göre ders işleneceğinden yıllık planlarında eski müfredata göre olması gerekmiyormu yoksa burada yayınlandığı gibi yeni müfredat çerçevesindemi planları kullanacak bigi verirseniz çok memnun olurum ii çalışmalar mantığıma göre 11 ve 12. sınıflar eski müfredattan plan hazırlamalılar diye düşünüyorum..
|
Ya arkadaşlar birşey soracam planlardaki konular büyük kısmı aynı bu durum problem çıkarmaz mı. Lisede ilk kez çalışağım için yardımcı olursanız sevinirim
|
Alıntı:
|
hocam 9.10.11.12. sınıflarda bütün konular ve işleniş aynı.. burada herhangibir yanlışlık yok mu? bir de 11 ve 12. sınıflarda da 2 saat olarak gösterilmiş.. bana biri yardımcı olursa sevinirim..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hocam emeklerinize sağlık çok teşekkür ederim harika bir çalışma yapmışsınız....
|
hocam teşekkürler eline sağlık. ama bir sorum olacak yayınlanan müfredatta etkinlik kısmı yok bunu siz ilave ettiniz gaiba etkinlikleri okulumuzun durumuna göre bizmi ayarlayacaz birazda o konuda bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler.
|
11--12 sınıflarda bir saat zorun bir saat seçmeli diye birşey yok kademeli geçiş var 11 ve 12 sınıflarda resim yada müzikte seçilebilir arkadaşım
|
ferdun bey geçen yıl yapmış olduğunuz planları kullandım. bu yıl güncelleme
yapıcakmısınız? Şimdiden teşekkürler.... |
Yıllık planda Ölçme ve Değerlendirme.
H ocam 3 uygulamalı 1performans notu vereceğiz yeni yönetmeliğe göre.Yıllık planlarda 3 ölçme değerlendirme göstermemiz gerekiyor.Emeğine sağlık güzel olmuş.
|
2010yılının panı bunlar yeni değil tarih ve haftalar uymuyor hocam
|
Alıntı:
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:51. |