![]() |
Hocam çok güzel olmuş teşekkür ederim
|
bişeydeğillll
|
Sayın M.Taşpınar hocam saygılar sunuyorum.Sitenize bazen eleştiri mahiyetinde yazılar yazıyorum.Ben Beden Eğitimi Öğretmeni değilim ama beden eğitimi öğretmenlerinin dostuyum,amacım dostlarımın yanlışlıklarını düzeltmek.Kolay gelsin.
oruçaybars |
ismail hocam,,
sizin gibi beden eğitimi olmayan fakat bizim dostumuz olan hele birde müfettiş iseniz ne mutlu bize ki bizim yanımızdasınız.. eleştiriye her zaman açığız.. teşekkürler efendim |
m.taşpınar hocam saygılar sunuyorum.Sizin sitenizin ve dostlarımın emrindeyim.
oruçaybars |
bu arada adım meral hocam.. sağolun varlığınızı hissetmek güzel
|
meral hocam saygılar sunuyorum.Özür dilerim. Sizin gibi hanım efendilerin böyle bir sitede 50 bini aşan üyeye bilgi aktarmak büyük bir gurur kaynagıdır.Sizi kutluyorum.emrinizdeyim.
|
paylaşmak güzeldir...faydalı olabiliyorsak ne mutlu bize
|
http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley4.gif..... ben dost bir mfttş. görmedim. yada bana denk gelmedi.
|
"ben dost bir mfttş. görmedim. yada bana denk gelmedi"
Sayın"siena " bay mı bayan olduğunu bilmiyorum ama önce saygılar sunuyorum.Eğer Niğde ye gelirseniz veya Niğde de dostlarınız varsa benim nasıl biri olduğumu sorun.Ben bu sözümü gururla söylüyorum" ben beden eğitimi öğretmenlerinin dostuyum".hatta (Vebcerene) meil atın sorun.Müfettişlik benim için ikinci planda. Dost olmak dileğiyle saygılar sunuyorum. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:13. |