![]() |
sayın hocam çalışmalarınız için çok teşekkür ederim.hayırlı öğretim yılları.yeni atandığım okulda spor salonu yok.o yüzden ağırdan alıyorum yıllık planları.yardımlarınız için sağolun .saygılar
|
teşekkürler hocamhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley17.gif
|
tesekkürler hocam
|
tşkler ...
|
TEŞEKKÜRLER HOCAM
|
ben 3 TL toplamayı düşünüyorum ancak 30 kuruşu bağış olarak mı göstermem gerekiyor :) göstermezsem yani makbuzlara 3 TL yazsam bi sorun olur mu?
|
evet olabilir, kanun açık o paradan fazlası toplanamaz. Toplandığında bağış olarak yazmak gerekir. Sizde şu şekilde yapınız. 2,5 toplayınız 0,5 kuruşuda bağış yapınız yuvarlak hesap olsun.
|
Arkadaşlar aidatları topladıktan sonra kesecegimiz makbuzlar konusunda bazı arkadaşlar makbuzları sınıf adına toplu olarak kesilecegini bazılarıda her öğrenciye bireysel makbuz verileceğini söylüyor bunlardan hangisi doğru ? Sınıf adına toplu kesildiğinde sorun oluşmaz mı ve bunlar gelir defterine kaydederken sınıfların toplam ödediğini mi yoksa öğrencilerin bireysel isimlerini mi yazacağız. bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim
|
öğrencilerin listesini çıkarınız toplu olarak makbuz kesiniz. Listeyide dosyanıza okuyunuz bir sıkıntı oluşmaz inş.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:34. |