![]() |
arkadaşlar besyo mezunu şimdi görev yapamıyacak mı olduki biz bu güncellemede başarılı olamadık ne yapcaz çalışmıyacakmıyız 4 sene verilen eğitim boşunamıydı nasıl bi sistem bu
|
Evet arkadaŞlar duyduĞunuz doĞrudur artik denklİk verİlmeyİp dİrek ayni sevİyede kabul edİlen uefa b gÜncelleme yapilmaktadir o da 1.250 .00 tl dİr ben geÇen sene mart ayinda gÜncelleme yaptim uefa b dİploma verdİler kuluplede sÖzleŞme İmzaladim..
|
ArkadaŞlar enson 2003 mezunlarina ve uzmanlik futbol olanlara verdİler Şİmdİ verİlmİyor uefa full kursa mÜracat edecekler
|
slm arkadaşlar ben 2007 mezunuyum gecen ay belgemi gönderdi federesyon tff b denklık belgesi olarak
|
Bilgi sahibi olan var mı ?
Ben 2004 BESYO FUTBOL UZAMNLIK MEZUNUYUM. yÜKSEK LİSANS YAPALIM aMATÖR FUTBOL OYNAYALIM DERKEN tFF b BELGESİNİ ALMA İŞİNİ AĞIRDAN ALDIK. Arkadaşlar daha önce tff b belgelerini almayıp, şimdi başvuranlara tff c veriliyor.2010 aralıkta değişti) Bu konuda mahkemeye gitsek şansımız ne olur. çünkü tff b alanlar sadace uefa b güncellemeye katılıyorlar.. Tff C olanlar ise UEFA B almaları lazım. O da hem pahalı hemde kursu açılmıyor. Mahkemeye gidersek hangi mahkemeye gitmemiz lazım bölge idare mahkemesine mi ? |
arkadaslar benım arkadasım antrenörlük mezunu belgelerını TFF ye yolladı C belgesi aldı
|
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:54. |