![]() |
ellerine sağlık teşekkürler
|
emeğiniz için çok teşekkürler hocam
|
hocam teşekkürler emeğinize sağlık...
|
hocam eline saglık diger sınıflarında planlarını bekliyoruz iyiki varsınız
|
Atiyigit sizi saygı selamlıyorum.Bende sizin adınıza bütün beden eğitimi öğretmenlerine teşekkür ediyorum.Yaptığım planı begenmekle beni mutlu ettiniz. İnşallah sene başında 6.sınıf spor etkinlikleri yıllık planı-zümre toplantıları-okul spor kulupleri yönetmekliğne göre yapılaçak iş ve işlemler-beden eğitimde uygulançak yöntem ve tekniklerle ilgili dökümanlar hazırlıyorum.Sizlerin hizmetine sunaçağım.şahsınıza sygılar sunuyorum. İsmail durmuş-Niğde
|
ellerine sağlık arkadaşım.Ya şu vurdum grubuma katıl nedir ? nasıl uygulanır?
|
Sayın snow http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum.../drop_down.gif size vurdum grubuma katıl oyunu ile ilgili klavuz kitapdaki örnek uygulamayı gönderiyorum.Sorduğunuz için ilginize teşekkur ederim.Saygılar sunuyorum.İsmail durmuş-NiğdeA.1.1 ., A.1.5. Vurdum, Grubuma Katıl: Oyun alanı üç bölüme, öğrenciler üç gruba ayrılır. Gruplar kendileri için oluşturulan alanlara yerleşir. A ve C alanlarındaki öğrenciler ortak hareketle, orta alandaki öğrenci grubunu voleybol topu ile vurmaya çalışır. Ortadaki grupta bulunan öğrenciler iki yanda bulunan grup öğrencilerine vurulmamak için savunma pozisyonunda olur. Orta grupta vurulan her oyuncu, kendisini vuran grubun alanına dahil olur. Belirli bir süre sonra en çok oyuncuya sahip olan grup oyunu kazanır. Diğer grup üyeleri kazanan grubu alkışlar. Oyun grupların alanları değiştirilerek devam eder. />
A B C =MsoTableGrid medium none; medium none; MARGIN: auto auto auto 41.25pt; medium none; medium none; mso-table-layout-alt: fixed; mso-border-alt: solid text .5pt; mso-yfti-tbllook: 480; 0cm 5.4pt 0cm 5.4pt" border=1> HEIGHT: 47pt; mso-yfti-irow: 0; yes; text 1pt solid; 5.4pt; text 1pt solid; 5.4pt; 0cm; text 1pt solid; WIDTH: 81. 0cm; text 1pt solid; HEIGHT: 47pt; : transparent; mso-border-alt: solid text .5pt" width=108> ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ text 1pt solid; 5.4pt; text 1pt solid; 5.4pt; 0cm; #ece9d8; WIDTH: 71.7pt; 0cm; text 1pt solid; HEIGHT: 47pt; : transparent; mso-border-alt: solid text .5pt; mso-border-left-alt: solid text .5pt" width=96> ● ● ● ● ● ● ● text 1pt solid; 5.4pt; text 1pt solid; 5.4pt; 0cm; #ece9d8; WIDTH: 6 0cm; text 1pt solid; HEIGHT: 47pt; : transparent; mso-border-alt: solid text .5pt; mso-border-left-alt: solid text .5pt" width=84> ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ |
merhaba sevgili meslektaşlarım.ben ilk defa katılıyorum ve aradığım yıllık plan örnek yada şablonunu bulmaya çalışıyorum.fakat internette anlaşılması zor şablonlar var.kazanımlar olarak değilde konular hedef davranışlar şeklinde elinizde varsa yollarmısınız.teşekkürler |
Meral Pala elinizde beden eğitimi kılavuz kitabı varsa kazımlar oradan çok rahatlıkla bulablirsiniz. Kazanımların adı o kısımda çok yer tutıuyor diye kotlanarak yazıldı.Her konuda yardım etmeye hazırım. Saygılar
|
elinize sağlık.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:17. |