![]() |
evet kordinasyonu geçince sorun yok kesin girersin zaten öss yüksek senin sen kazanırsan bana burdan yaz bende senden bilgi alim teşekiürler şimdiden
|
evet büyükihtimal benimde puanım 250 oktay kardeş
görüşmek üzre eskişehirde... |
seda herseyden önce çok çok tskler bilgilerin için benim kordinasyonu kaç sanıyede bitirmem gerekli ve ben bu puanla kaç bitirsem üni yerlesebilirim
tskler |
slm arkadaşlar..anadolu rekreasyon bölümünün yetenek sınavı, beden eğitimi öğretmenliğinden farklı mı acaba? ve ben 242 ham aldım össden.şansım nedir.rekreasyona talep çok mu acaba?
|
rekreasyon daha kolay arkadaşımmmmm farklı olarak biliorum ama üniveriteden üniversitteye değişebilir ama farkılı ve daha kolay
|
ya en hızlı şekilde bitirmen gerektiğini bilosun en başta sen şimdi antramanlara git koş yani nefesin açılsın sn olarak ben bişe dieemem sadece atik olman gerekior
|
kazanırsanız mutlaka nbanada bilgi verin seneyede inş ben ordayım:)
|
teşekkür ederim..
sonradan hocalar seni özel olarak alıp özel bi yeteneğin var mı yok mu ona bakıolarmış..umarım orda batmayız. |
yok ya ben mesala voleybol oynuyorum ve kendime güveniorum senin öle bi alanda oynadığın spor yokmu?ondan korkma bence
|
var tabiki.futbol oynadım 8-9 sene ancak rekreasyon bölümü daha farklı diye duydum.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:23. |