![]() |
Değerli üyelerimiz, Aksaray BESYO Müdürü Yrd. Doç.Dr. Melih SALMAN'a görüştüm, Sınav yine aynı "branş" olacak dedi, geçen yılki sınava çok benziyorü, fakat bir kaç branştan hareketleri değiştirmişler.Sınav büyük bir ihtimalle 25-28 Ağustosta yapılacağını ve ön kayıtlarında bu tarihten 2 hafta öncesinden yapılacağını bildirdir. 10-15 gün sonra kesin ve net açıklamalar sitemizden duyurulacaktır.
|
tşk.ler hocam
|
hocam ben öss den 240 aldım branş da atletizim
100 mt 11.53 400 mt 53 sn 800 mt 2.03 1500 mt 4.25 koşuyorum girme ihtimalim var mı? milliler haricindekilere ek puan var mı? (inşallah yoktur) :) konya ile tarihleri çakışmazsa kesin gelecem (inşallah çakışmaz) :) |
ÖSS çok iyi sporculuğunuzda verdiğiniz verilerden iyi gözüküyor. Kısmetse olur inş. Milliler haricisnde 1.2.3. Lig ve Bölgesel Ligde oynayanlara puan veriyor.
|
hocam sınav tarıhı kesın bellımı aksarayın bıde koordınasyon varmı bıde bolgesel lıg ne oluyo anlamadımda cvp_?_
|
bölgesel lig usta örneğin basketbolda 3.lig anlamına geliyo sadece aynı bölgenin takımları bi grupta oluyo marmara grubu karadeniz grubu vs...
|
mesala ben hatay lıgınde oynuyodum burda sampıyon olmak ıcın sonra gruplara gıdıyoduk ve mersıne gıttık 3.lig terfı maclarına orda sampıyon olduk kasımda 3.ligde oynucam bu bolgesel lıgmı oluyo terfı macları mesala yada terfı maclarına gıdebılmek ıcın yaptıgımız maclarmı
|
terfi maçlarına gidebilmek içn yaptığınız maçlar bölgesel lig oluyor kardeş |
ozman ben bundan puan alabılırmıyım pekı alabılmek ıcın ne yapmalıyım
|
bundan puan alabilmen için spor özgeçmişi isteyen üniversitelere başvurman lazım kardeş örneğin denizli... |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:02. |