![]() |
arkadaşlar benim 103 puanım var çorum düşünüyorum.ama çıkar mı bilmiyorum kolay kolay okul açmıyorlar artık,belki ilçelerinden gelebilir.hepinize saygılar her şey gönlünüzce olsun...
|
ARKADAŞLAR 84 PUANIM VAR SİZCE İSTANBUL OLUR MU? |
hocam 84 puanla şansıh çok yüksek istanbul için ama tercih yaparken dikkatli yapın terih edeceğinizi okullarla görüşün konuşun ona göre tercihinzi yapın umarım hepiniz için hayırlısı olur ....
|
hocam 103 puanla ist mi yazılır ya herkes banamı düşman 2 etti bide 103 vardı iki tercih öldü aman hocam nereleri yazıcğını sitede paylaşmayı sakın unutmayın kalmayayım hakkaride ne olur :))
|
erkansan hocamın 104 müş ilkay akkaya hocamın 84 bende 45 le isticem inş tercih ettiğiniz yerleri siteye yazarsınızda bende oraları yazmam öldürmem tercihlerimi.:(
|
benim 83 puanım var konya akşehir ereğli aydın manisa yı yazacağım şansım var mı diğer buraları yazacak arkadaşların kaç puanı var hangi okulları isteyeceklerse yazarlarsa sevinirim.
|
benim puan 131 denizli merkez gelir mi
|
BENİM 75 PUAN İLE ANTALYA KAŞ IN KÖYLERİ GELİRMİ Kİ
|
değerli arkadaşlarım ben eğer yazarsam b.evler bakırköy taraflarını yazıcam,puanım 105.mecburen yazıyorum oraları.istemeyerek gidicem eğer gidersem.
|
bir de personel meb gov tr de 2007 nin puanları var.ortalam olarak bi fikifr verebilir.saygılar sevgiler :)
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:13. |